Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» οργανώνει και φέτος στο Ηράκλειο το «ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Σεπτεμβρίου 2022

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» οργανώνει και φέτος στο Ηράκλειο το «ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ»

  Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» οργανώνει και φέτος στο Ηράκλειο το «ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Προτρέπει λοιπόν κάθε φίλο και ενδιαφερόμενο από όλη την Κρήτη (καθώς οι δράσεις του Συνδέσμου απλώνονται σε όλο το νησί) να αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του εντοπίζοντας σε συρτάρια, ντουλάπια, υπόγεια, μεταχειρισμένα αντικείμενα που είναι σε καλή κατάσταση αλλά πλέον δεν χρησιμοποιεί, εκτός ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Διακοσμητικά, κουζινικά, κεντήματα, κοσμήματα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, βιβλία, μικροέπιπλα κλπ. αποκτούν και πάλι αξία στο Παζάρι του Συνδέσμου, τα έσοδα του οποίου θα ενισχύσουν τους σκοπούς που υπηρετεί:

Ξενώνας «Κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού»

Παιδικός ξενώνας «Το Σπίτι των Αγγέλων»

Γραμμή SOS 801-11-16000

Δ/νση συγκέντρωσης αντικειμένων: Μεραμβέλλου 56 (πλησίον ξενοδοχείου «Ατλαντίς»). Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-17.00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 242121 και 6974301011.


 Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» οργανώνει και φέτος στο Ηράκλειο το «ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............