Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ στην 50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο για μια πρωτότυπη εκδήλωση! - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Σεπτεμβρίου 2022

Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ στην 50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο για μια πρωτότυπη εκδήλωση!

  Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ και οι Εκδόσεις Υδροπλάνο σας προσκαλούν, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στην παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Έλα να παίξουμε στο σύμπαν… μαζί!», που είναι βασισμένο στο παιδικό βιβλίο «ΣΥΜΠΑΝΤΟΜΑΖΙ».


Ένα σκανταλιάρικο κόκκινο σκαθάρι, ένα μικρό κορίτσι που κάνει συνεχώς ερωτήσεις για τον κόσμο που το περιβάλλει, μια πιτσιλιά που έπεσε από τον νυχτερινό ουρανό και πλημμύρισε τα πάντα συναντιούνται και ζουν μαζί την πιο διασκεδαστική περιπέτεια μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Συμπαντομαζί» των εκδόσεων Υδροπλάνο.

Ένα ολόκληρο Σύμπαν φτιάχτηκε για μικρούς και μεγάλους στην 50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο, όπου μαζί με τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ, θα παίξουμε Συμπαντο-παιχνίδια, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε Συμπαντο-τραγούδια σε μια μεγάλη γιορτή, τη γιορτή του Συμπαντομαζί!

Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο στις 17 Οκτωβρίου, 18.00 μ.μ. στο περίπτερο 137, των εκδόσεων Υδροπλάνο από όπου θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας γι’ αυτό το μεγάλο και άγνωστο Σύμπαν.

Την εκδήλωση μπορούν εκτός από τους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί, φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων και όσοι Συμπαντο-φίλοι μας θέλουν!


Η Δέσποινα Μπογδάνη-Σουγιούλ στην 50η Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο για μια πρωτότυπη εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............