Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει μουσικό αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

16 Σεπτεμβρίου 2022

Το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης παρουσιάζει μουσικό αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

 Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης παρουσιάζει τη μουσική εκδήλωση-αφιέρωμα στο σημαντικό μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή.


«Στο μεγάλο, ευαίσθητο και αγαπημένο μας συνθέτη όπου τα τραγούδια του θα μείνουν ανεξίτηλα στο χρόνο και πάντα θα ζωγραφίζουν με ένα μαγικό τρόπο τις όμορφες πλευρές της Ελλάδος. Τις αναμνήσεις και τις παρέες στις αυλές, στις ταβέρνες, στα μπαλκόνια των σπιτιών που μυρίζουν δειλά το άρωμα του γιασεμιού και της πασχαλιάς όταν μπαίνει ο Μάης…» αναφέρει το Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης.

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης». Η ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............