«Άθληση για όλους» στον Δήμο Χανίων: Νέα δωρεάν προγράμματα άθλησης σε υπαίθριους χώρους και διαδικτυακά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Φεβρουαρίου 2022

«Άθληση για όλους» στον Δήμο Χανίων: Νέα δωρεάν προγράμματα άθλησης σε υπαίθριους χώρους και διαδικτυακά

 Τη διεύρυνση και τη δημιουργία νέων αθλητικών προγραμμάτων ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη 24/02/2022, σε Συνέντευξη Τύπου, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χανίων.


Συγκεκριμένα στη Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων, ανακοινώθηκαν νέα προγράμματα, όπου οι δημότες θα μπορούν είτε να χρησιμοποιούν τα  υπαίθρια όργανα γυμναστικής με την καθοδήγηση γυμναστών του Δήμου Χανίων, είτε να συμμετέχουν σε ομαδικά προγράμματα ενδυνάμωσης σε υπαίθριους χώρους του Δήμου Χανίων. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσει και διαδικτυακό πρόγραμμα αεροβικής και pilates.

Ο κ. Μιχαηλάκης στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου υπογράμμισε: «Ο Δήμος Χανίων κατανοώντας την ανάγκη των συμπολιτών μας για άσκηση και εκτόνωση, διευρύνει τα προγράμματα που ήδη υπάρχουν στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου μας, με προγράμματα εκγύμνασης σε ανοιχτούς χώρους. Το Πάρκο Ειρήνης & Φιλίας, το Πάρκο Αγίων Αποστόλων, το Πάρκο της Αμπεριάς, για πρώτη φορά γίνονται χώροι άθλησης για όλους τους πολίτες, είτε ατομικά είτε με ομαδικά προγράμματα ενδυνάμωσης για όλους».
«Εξετάζοντας τις συνθήκες και τις δυσκολίες της εκγύμνασης των δημοτών σε κλειστούς χώρους, θεωρήσαμε απαραίτητο να δημιουργήσουμε προγράμματα γυμναστικής και σε υπαίθριους χώρους, στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα οι δημότες χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής. Το μόνο που χρειάζεται να έχει μαζί του ο αθλούμενος (προαιρετικά) είναι ένα στρωματάκι γυμναστικής ή μια πετσέτα για τις ασκήσεις, που γίνονται στο έδαφος» επεσήμανε η Λίνα Ψούνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων.

Τέλος για το πρόγραμμα διαδικτυακής άσκησης Cardio & Fitness οι πολίτες μπορούν να αιτηθούν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/HxCHteXRaUNtamHf8

Διαδικτυακό πρόγραμμα:

Δευτέρα-Τετάρτη: 17.00 με 18.00 και Παρασκευή: 18.00 με 19.00.

Για περισσότερες πληροφορίες,  τηλεφωνικά στο 2821341790 και μέσω e-mail:

Το πρόγραμμα των νέων αθλητικών προγραμμάτων είναι το εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............