Παρουσιάζεται η δεύτερη έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Τουριστική Επικοινωνία, Α' ΤΟΜΟΣ». - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Φεβρουαρίου 2022

Παρουσιάζεται η δεύτερη έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Τουριστική Επικοινωνία, Α' ΤΟΜΟΣ».

 Την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Παπαζήση παρουσιάζουν τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Τουριστική Επικοινωνία, Α' ΤΟΜΟΣ».


Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι:

Ισμήνη Κριάρη, Καθηγητρια- Τέως.Πρύτανις του Παντείου Παν/μιου

Πρόδρομος Γιαννάς, Καθηγητής Παν/μίου Δυτικής Αττικής

Παναγιώτα Αντωνοπούλου, Αν.Καθηγήτρια Παν/μιου Πελοποννήσου- Παρεμβαίνουν με φυσική παρουσία οι: Κωνσταντίνος Μαργαρίτης (Πολιτικός Αναλυτής-Δημοσιογράφος), Γιώργος Παπούλιας (Πολιτικός Επιστήμων-Γεν Γραμματέας της Ενωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου).

Θα παρέμβουν και μέσω βίντεο οι: Θωμας Γιάγκογλου (Senior Lecturer in Media Communication,University of the Arts London) και Αναστασία Ασλανίδου (ερευνήτρια στο Advanced Media Institute της Κύπρου)

Συντονίζει η Τέσσα Δουλκέρη, συγγραφέας- καθηγήτρια του Α.Π.Θ., επιμελήτρια του Τόμου

Θα ακολουθήσει ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Link προκράτησης: https://www.ianos.gr/ticket1_-_touristikh_epikoinwnia_-_a_tomos_-_deuterh_ana%CE%B8ewrhmenh_%CE%88kdosh_-_ekdoseis_papazhsh_-_2-3-ekd-002168

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

Link εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/touristikh_epikoinwnia_-_a_tomos_-_deuterh_ana%CE%B8ewrhmenh_%CE%88kdosh_-_ekdoseis_papazhsh_-_2-3/ Link βιβλίου: https://www.ianos.gr/touristiki-epikinonia-stin-ellasa-tomos-a-0516543

Λίγα λόγια για το βιβλίο

H δεύτερη αναθεωρημένη έκδοση του Συλλογικού Τόμου της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, Α΄ τόμος θέτει επίκαιρα θέματα, προβληματισμούς, τις νέες τάσεις του Τουρισμού, ενός διεπιστημονικού γνωστικού αντικειμένου που εξελίσσεται συνεχώς. Αναλύει το θέμα της τουριστικής ανθεκτικότητας που ανακύπτει λόγω της υγιεινομικής κρίσης, παρουσιάζει τα στοιχεία εμπειρικής έρευνας για ΤΗ ΣΧΕΣΗ του κορωνοϊού και τουρισμού όπως παρουσιάζονται στον Τύπο. Επίσης και εξειδικευμένα θέματα του θεματικού τουρισμού. Εμπλουτίζει την ελληνική βιβλιογραφία και αποτελεί ένα οδηγό στους /στις νέους/ες ερευνητές-τριες.

ΕΝΑ βιβλίο χρήσιμο εργαλείο μελέτης για τους επιστήμονες του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, τους κοινωνικούς επιστήμονες αλλά και γενικότερα για τα άτομα που αγαπούν τα ταξίδια και ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΜΟΥ : Βάλια Αμπατζή, Φανή Γαλατσοπούλου, Θωμάς Γιάγκογλου, Δημήτρης Γκαρτζώνης, Τέσσα Δουλκέρη, Κλειώ Κεντερελίδου, Σπυρίδων Μπέτσης, Νίκος Λέανδρος, Δημητρία Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπούλιας, Κωνσταντίνα Ταμουτσέλη, Ευάγγελος Φιλιππίδης, Τέρης Χατζηιωάννου, Μαριάννα Ψύλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............