Το ευχαριστήριο της οικογένειας Τριγώνη για τον χαμό της αγαπημένης μάνας και συζύγου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Φεβρουαρίου 2022

Το ευχαριστήριο της οικογένειας Τριγώνη για τον χαμό της αγαπημένης μάνας και συζύγου

 Όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος του δημοσιογράφου Κώστα Τριγώνη για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, ευχαριστεί θερμά όλη η οικογένεια. 

Το ευχαριστήριο της οικογένειας:

"Αν και ακόμα δεν έχουμε προλάβει να συνειδητοποιήσουμε απόλυτα αυτό που μας συνέβη, ούτε έχει ακόμα κανείς μας συνέλθει, από το αφάνταστα οδυνηρό χτύπημα που αποτελεί για μας η απρόσμενη απώλεια της αγαπημένης μας συζύγου και μητέρας Βαγγελιώς Τριγώνη (το γένος Βασιλείου), αισθανόμαστε βαριά την υποχρέωση να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους, όσοι με κάθε τρόπο μας εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στη σκληρή δοκιμασία μας.

Είναι αλήθεια πως, δεν χάσαμε μόνο εμείς το στήριγμά μας. Η τοπική κοινωνία στερήθηκε έναν άνθρωπο σωστό, που πορεύτηκε στη ζωή της πάντα με βάση σταθερές αξίες και με αυστηρές και αταλάντευτες ηθικές αρχές, με εντιμότητα και με υποδειγματική σεμνότητα και ταπεινότητα.

Η Βαγγελιώ μας ήταν ένας άνθρωπος της διαρκούς προσφοράς. Με ευγένεια, με καλοσύνη, πάντα σε τόνους χαμηλούς, εργάστηκε με απαράμιλλο ήθος και ευσυνειδησία στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Ηρακλείου. Και αξιώθηκε να δημιουργήσει την οικογένειά μας, στην οποία αφοσιώθηκε με όλη την αγαθή ψυχή της και μας προσέφερε τα πάντα.

Όσα προβλήματα υγείας κι αν αντιμετώπιζε, κανένας δεν περίμενε πως θα έφευγε τόσο αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή. Γι΄αυτό και μόλις έγινε γνωστό το άγγελμα του θανάτου της, έσπευσαν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, να εκφράσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τη θλίψη και την οδύνη τους. Τους ευχαριστούμε όλους, από τα βάθη της καρδιάς μας.


Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και τους σεβ. Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο, και τους παρευρεθέντες ιερείς που ένωσαν τις ευχές και τις δεήσεις τους για ανάπαυση της ψυχής της, στη νεκρώσιμη Ακολουθία που τελέστηκε χθες στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος της Ροδιάς.

Ευχαριστούμε επίσης όσους παρέστησαν στον χθεσινό ύστατο αποχαιρετισμό, όσους στάθηκαν δίπλα μας και μας απηύθυναν παρηγορητικούς λόγους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον αγαπητό φίλο εφοριακό Παντελή Αποδουλιανάκη που μας συγκίνησε με όσα είπε, εκφράζοντας τα αισθήματα των συναδέλφων της.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους πολυπληθείς φίλους, από το Ηράκλειο, από τη γενέτειρά της Ροδιά που πάντα αγαπούσε και τιμούσε, και από διάφορα άλλα μέρη τη Ελλάδας, που μας συλλυπήθηκαν με την παρουσία τους ή με τα μηνύματα και τις συγκινητικές αναρτήσεις τους. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης για τα αφιερώματά τους στη μνήμη της και τους φορείς που εξέδωσαν ψηφίσματα με αφορμή την απώλειά της.

Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον εκλεκτό Ηρακλειώτη πνευμονολόγο ιατρό Ιωάννη Τζωρτζάκη, τον ακτινολόγο Κωνστ. Παγωνίδη και τον παθολόγο Γιώργο Ροδιτάκη, που με την επιστημονική τους επάρκεια προσπάθησαν να την βοηθήσουν.

Ο σύζυγός της Κώστας Τριγώνης

Τα παιδιά της:

Αλεξάνδρα και Μιχάλης Γρύλος

Μάνος Τριγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............