Σε Άγ. Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Φεβρουαρίου 2022

Σε Άγ. Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

 Η Κρήτη έχει την τιμητική της στον επικείμενο Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας που φέτος διοργανώνεται ύστερα από 11 χρόνια και στοχεύει να καθιερωθεί τα επόμενα χρόνια στο διεθνές αγωνιστικό καλεντάρι της ποδηλασίας. Τα μέλη της «Cycling Greece», της Οργανωτικής Επιτροπής που συστάθηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να υλοποιήσει την αναβίωση του Γύρου, ολοκληρώνουν αυτές τις ημέρες ενέργειες και επαφές στην Κρήτη για τις αγωνιστικές διαδρομές και τις πλείστες παράλληλες εκδηλώσεις. 


Στην Κρήτη και συγκριμένα σε Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά βρέθηκαν ο διευθυντής του αγώνα, Βλαδίμηρος Πέτσας, με τον συντονιστή σηματοδότησης του race, Γιάννη Δαφούλη, και επιθεώρησαν τους χώρους της παρουσίασης των ομάδων (26 Απριλίου, Ηράκλειο) καθώς και της εκκίνησης του 1ου ετάπ. Ακολούθως είχαν επαφές και με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης σε Ρέθυμνο και Χανιά. 

Ο διευθυντής των Παράλληλων Εκδηλώσεων, Θάνος Γεωργίου με τον αναπληρωτή διευθυντή Αλέξανδρο Κανδύλη επισκέφθηκαν τον Άγιο Νικόλαο, την πόλη που θα «ανοίξει τον χορό» των Παράλληλων Εκδηλώσεων, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν κατά σειρά το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά, για να οριστικοποιήσουν τις δράσεις που θα εμπλουτίσουν την αγωνιστική δράση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικού επιπέδου event που φέτος είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας αξιολογημένος ως 2,1 Tour και ευελπιστεί να αναβαθμίζεται διαρκώς τα επόμενα χρόνια. Οι ποδηλάτες, που προέρχονται από 20 επαγγελματικές και εθνικές ομάδες, θα αγωνιστούν σε 5 συνολικά ετάπ. 

Οι τελικές διαδρομές θα παρουσιαστούν σε λίγες ημέρες από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας θα φτάσει από την Κρήτη, στην Αττική, στη Στερεά, στη Θεσσαλία και την Ήπειρο. 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι επίσημες ανακοινώσεις σε διαδρομές, χορηγούς, ομάδες και αθλητές που θα συμμετάσχουν στον Γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............