Ο Σύλλογος Φίλων του Πολιτιστικού στη Λότζια - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σύλλογος Φίλων του Πολιτιστικού στη Λότζια

 Συνάντηση με το νεοσύστατο Σύλλογο Φίλων του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου είχε το πρωί της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου στο γραφείο του στη Λότζια , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Καλοκαιρινός ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τον σκοπό ίδρυσης του, ο οποίος επικεντρώνεται, όπως ανέφερε ,στην προβολή και την ανάδειξη του έργου και των δράσεων του Πολιτιστικού καθώς και στην παροχή κάθε είδους συνδρομής στην πραγματοποίηση τους. Παράλληλα ο κ. Καλοκαιρινός επισήμανε ότι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μύρωνας Μιχαηλίδης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την επίτευξη των στόχων του Πολιτιστικού.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων του Π.Σ.Κ.Η τονίζοντας: « Είμαι βέβαιος ότι ο Σύλλογος, θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εξωστρέφεια και την προβολή του έργου του Πολιτιστικού καθώς και στην περαιτέρω συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις του.».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη η Προέδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ και Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Αρχοντάκη -Καλογεράκη, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Μαρία Φιλιππάκη, η ταμίας Κλαίρη Μιτσοτάκη και τα μέλη Γιάννης Λεμπιδάκης και Νίκος Ματζαπετάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............