Ο Μενέλαος Μποκέας για τα «καθαρά» rapid tests στο Μαλεβίζι - Στα 518, μόλις 1 θετικό - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Φεβρουαρίου 2021

Ο Μενέλαος Μποκέας για τα «καθαρά» rapid tests στο Μαλεβίζι - Στα 518, μόλις 1 θετικό

 «518 rapid tests σε μόλις 4 ώρες, από τους ανθρώπους του ΕΟΔΥ στο Γάζι. Μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σταθερός μας στόχος να μειώσουμε τη διασπορά.

Όλα κύλησαν ρολόι: Το προσωπικό και ο εξοπλισμός για τα drive through τεστ για κορωνοϊό ήταν έτοιμα από νωρίς το πρωί, οι πολίτες προσέρχονταν σταθερά και όλοι όσοι συμμετείχαν, πλην ενός, βγήκαν αρνητικοί!

Ένα θερμό ευχαριστώ στο Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης, την ΕΛ.ΑΣ. και το Α.Τ. Μαλεβιζίου, αλλά και στον υπεύθυνο COVID του Δήμου μας Γρηγόρη Φασουλάκη για την άψογη διοργάνωση».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των γρήγορων διαγνωστικών ελέγχων για κορωνοϊό (rapid tests) μέσα από αυτοκίνητο, που διενεργήθηκαν σήμερα στο Γάζι στο δημοτικό χώρο στάθμευσης πίσω από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου. Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, ο επόπτης της ΚΟΜΥ Ηρακλείου Παναγιώτης Μαματζάκηςοι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης και Γιώργος Πετούσης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ρεράκης.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμούσε να υποβληθεί στο τεστ ήταν ελεύθερη. Η δράση συνδιοργανώθηκε από τον ΕΟΔΥ, την 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Μαλεβιζίου με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............