Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ από τον Βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Σενετάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Φεβρουαρίου 2021

Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ από τον Βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Σενετάκη

 Αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα ανάπτυξης του Λιμένα Ηρακλείου είχε ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.


Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, υποδέχθηκαν στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΗ, τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μάξιμο Σενετάκη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν εκτενώς για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Master Plan του Λιμανιού.

 Ιδιαίτερο υπήρξε το ενδιαφέρον στην αναφορά δημιουργίας Υδατοδρομίου με γνώμονα την ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Η συζήτηση συνεχίστηκε στην αναφορά θεμάτων και προβλημάτων του Οργανισμού, με τον βουλευτή να διαβεβαιώνει την διαρκή συνεργασία του με τη διοίκηση του Ο.Λ.Η. ΑΕ σε τρέχοντα και μελλοντικά θέματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη του λιμένα Ηρακλείου.

Ο κ. Μάξιμος Σενετάκης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ο.Λ.Η. ΑΕ για την αναλυτική ενημέρωση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Διοίκησης του Οργανισμού και υποσχέθηκε ότι θα είναι καθημερινά στο πλευρό της προς ενίσχυση και υποστήριξη των πρωτοβουλιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............