Συνεχίζονται τα διαδικτυακά μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Φεβρουαρίου 2021

Συνεχίζονται τα διαδικτυακά μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου

 Συνεχίζονται κανονικά τα διαδικτυακά μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου, στο πλαίσιο των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που έχουν ληφθεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του COVID-19.


Tην Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου συνεδρίασε και η Συντονιστική Επιτροπή στην αίθουσα «Ελ. Βενιζέλος», στη Λότζια προκειμένου να εξετάσει θέματα που άπτονται της καθημερινότητας αλλά και της ασφάλειας εθελοντών καθηγητών και μαθητών.

Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν ως μέλη του Συντονιστικού, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Αγγελάκης, ο κ. Βαγγέλης Κουτουμάνος, η κ. Αμαλία Αντωνάκη, η κ. Στέλλα Καραντινού και η κ. Εύα Βάμβουκα.

Στη σημερινή σύσκεψη συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου με τους φορείς φιλοξενίας προσφύγων (Αναπτυξιακή Κρήτης – Πλοηγός) προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα τα προσφυγόπουλα να διδάσκονται την Ελληνική γλώσσα. Η συνεργασία ξεκίνησε την προηγούμενη σχολική χρονιά και αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου συμμετέχουν 165 μαθητές γυμνασίων και λυκείων καθώς και 50 εθελοντές καθηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............