Αλλαγές στα προγραμματισμένα ραντεβού για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων στις γειτονιές - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Φεβρουαρίου 2021

Αλλαγές στα προγραμματισμένα ραντεβού για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων στις γειτονιές

 Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι το πρόγραμμα των ραντεβού της Υπηρεσίας Καθαριότητας για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων στις γειτονιές τροποποιείται. Οι αλλαγές κρίθηκαν επιβεβλημένες βάσει των έως σήμερα ποσοτικών δεδομένων και της ανταπόκρισης του κόσμου ανάλογα με την περιοχή.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 08/02/21 θα ισχύσουν οι ακόλουθες αλλαγές:


1. Την ΔΕΥΤΕΡΑ, το 5ο ραντεβού, δηλ. 16.40-17.40, θα πραγματοποιείται στην περιοχή της Θερίσσου, στην οδό Φραγκιαδάκη και Μιχαήλ Αραγγέλου (ΟΤΕ), αντί για την οδό Καρατάρη (γήπεδο ΠΟΑ) όπως ίσχυε ως τώρα.

2. Στα ραντεβού της ΤΡΙΤΗΣ δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή.

3. Την ΤΕΤΑΡΤΗ καταργείται το 1ο ραντεβού που γινόταν στην οδό Ηροδότου, στην Παναγία Καμαριανή. Το 2ο ραντεβού, δηλ. 13.10-14.10 θα πραγματοποιείται στην οδό Διονύσου και Ηροδότου (Δημοτικό πάρκο), αντί για την οδό Μαυσώλου, όπως ίσχυε ως τώρα.

4. Την ΠΕΜΠΤΗ, το 1ο ραντεβού, 12.00-13.00, θα πραγματοποιείται στην οδό Ερμή (έναντι γηροκομείου), αντί για τη εκκλησία του Αγ. Ιωάννη, όπως ίσχυε ως τώρα.

Επίσης, το 3ο ραντεβού, δηλ. 14.20-15.20, θα πραγματοποιείται στην οδό Παπαπέτρου Γαβαλά (5ο Γυμνάσιο),αντί για την Ούλαφ Πάλμε (κρητικός Φούρνος), όπως ίσχυε ως τώρα.

5. Τέλος, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ το 3ο ραντεβού, 14.20-15.20, θα πραγματοποιείται στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη & Εκάβης (έναντι Φαρμακείου) , αντί για την οδό Οδύσσειας στο Γιόφυρο, όπως ίσχυε ως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............