Έντρομοι τουρίστες κάλεσαν την αστυνομία για νεκρή στην πλαζ, αλλά το... πτώμα ήταν πλαστική κούκλα του sex - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Αυγούστου 2022

Έντρομοι τουρίστες κάλεσαν την αστυνομία για νεκρή στην πλαζ, αλλά το... πτώμα ήταν πλαστική κούκλα του sex

 Ένα «νεκρό σώμα» που βρέθηκε σε παραλία της Ταϊλάνδης και προκάλεσε πανικό στους παραθεριστές, αποδείχθηκε ότι είναι μια πλαστική κούκλα του σεξ.


Τρομοκρατημένοι οι παραθεριστές, συνάντησαν το «γυμνό πτώμα» στην παραλία Bang Saen στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά της Μπανγκόκ, στις 18 Αυγούστου.


Έμοιαζε σαν μια νεκρή, γυμνή γυναίκα στην ακτή, μονάχα με ένα μπλουζάκι πάνω από το κεφάλι της.


Ασθενοφόρο και αστυνομία έσπευσαν στο σημείο μετά από πανικόβλητες κλήσεις των λουόμενων, περιμένοντας να συναντήσουν έναν νεκρό άνθρωπο.


Τελικά, όμως, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Αντί για ένα ανθρώπινο πτώμα, συνάντησαν μια σούπερ ρεαλιστική κούκλα του σεξ.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, πρόκειται για ένα σύγχρονο ιαπωνικό μοντέλο «AV Idol», του οποίου το κόστος ανέρχεται στα 556 ευρώ.


Η αστυνομία εκτιμά ότι αρχικά αφέθηκε σε ένα ποτάμι, προτού καταλήξει στη θάλασσα και το ξεβράσει στην παραλία. Παρόλο που της λείπει το κεφάλι, η κούκλα φυλάσσεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης βρει το θάρρος να εμφανιστεί για να τη διεκδικήσει ξανά.

Οι άνθρωποι στην παραλία έπαθαν σοκ

Εκπρόσωπος της αστυνομίας στην περιοχή Bang Saen είπε: «Στις 18 Αυγούστου 2022, οι ομάδες διάσωσης ενημερώθηκαν ότι οι άνθρωποι στην παραλία έπαθαν σοκ βλέποντας μια νεαρή γυναίκα γυμνή και αναίσθητη.


»Οι αστυνομικοί έσπευσαν τότε να ελέγξουν και από μακριά είδαν μια νεαρή, όμορφη γυναίκα. Αλλά, όταν πλησίασαν, αποδείχθηκε ότι ήταν μια πλαστική κούκλα του σεξ. Το κεφάλι της έλειπε και το κάτω μέρος της ήταν εκτεθειμένο. Ελέγξαμε στο Διαδίκτυο και κοστίζουν περίπου 20.000 μπατ (556 ευρώ).


Αν ο ιδιοκτήτης θέλει να ανακτήσει την κούκλα του, μπορεί να την παραλάβει από το σταθμό της ομάδας διάσωσης», επισήμανε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............