«6ο Ελληνικό Διεθνές Πρωτάθλημα Γκολφ Εφήβων», 24-26 Αυγούστου στο Δήμο Χερσονήσου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

24 Αυγούστου 2022

«6ο Ελληνικό Διεθνές Πρωτάθλημα Γκολφ Εφήβων», 24-26 Αυγούστου στο Δήμο Χερσονήσου

 Το «6o Ελληνικό Διεθνές Πρωτάθλημα Γκολφ Εφήβων» συνδιοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022» μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.


Πρόκειται για ένα σπουδαίο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί μας από 24 έως και 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις «Κρητικά Γκολφ», περιοχή Ρούσσος Λάκκος του Δήμου Χερσονήσου, όπου θα αγωνιστούν σαράντα (40) έφηβοι αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες.

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στηρίζει και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια δημιουργίας αθλητικών θεσμών στο Δήμο Χερσονήσου και αξιοποιεί την ευκαιρία για να διαδώσει το άθλημα του γκολφ στο ευρύ κοινό. Ο Δήμος Χερσονήσου διαθέτει ήδη ποιοτικές τουριστικές υποδομές, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να αναδειχθεί σε πόλο έλξης των φίλων του γκολφ από όλο τον κόσμο. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική τη συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και συντασσόμαστε με το όραμά της, να πάει “ένα βήμα παραπέρα” το γκολφ στην Ελλάδα, αλλά κυρίως να βοηθήσουμε από κοινού τη νέα γενιά αθλητών/αθλητριών που είναι το μέλλον», δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............