«Λευκή νύχτα» Ιεράπετρας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Ιουλίου 2022

«Λευκή νύχτα» Ιεράπετρας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας και την Κοινω.Πολιτί.α Δήμου Ιεράπετρας μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, διοργανώνει για πέμπτη χρονιά τη «Λευκή Νύχτα» στο κέντρο της πόλης, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς σε συνδυασμό με το φιλανθρωπικό του έργο.Όπως αναφέρει ο εμπορικός σύλλογος «Η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 με τα καταστήματα της πόλης να παραμένουν ανοιχτά έως τις 11.00 το βράδυ. Την καλλιτεχνική επένδυση της βραδιάς αναλαμβάνει το συγκρότημα του Αναστάσιου Ράμμου σε μια μοναδική live εμφάνιση. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης τη διάθεση δωρεάν snacks και αναψυκτικών, τη μουσική κάλυψη της βραδιάς από γνωστό DJ καθώς και την ψυχαγωγία των παιδιών με κλόουν και μάγους.

Παράλληλα με τη Λευκή Νύχτα, σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της Παιδόπολης Νεάπολης (Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου), προσδίδοντας ένα φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ενισχύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας. Γι` αυτό το λόγο, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προσφέρει δωρεάν φιλοξενία σε 30 παιδιά από την Παιδόπολη, καλύπτοντας πλήρως όλα τα έξοδα της διαμονής, της διατροφής και των δραστηριοτήτων τους. Επίσης, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού της δομής, όπως έγινε και το 2019 με την Κιβωτό του Κόσμου.

Μια βραδιά γεμάτη με δραστηριότητες και ψυχαγωγία που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο κόσμος, σε συνδυασμό με το αίσθημα της συνεισφοράς, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............