Με μια πεζοπορία που θα περιλαμβάνει 3 επιλογές και θα καταλήγει στη Βόνη και στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, ανήμερα της εορτής της, θα κινηθούμε την προσεχή Κυριακή 17/07/2022.
Οι επιλογές πεζοπορίας:
από την Κνωσό και 18χλμ πορείας ή από τις Άγιες Παρασκιές και 7χλμ πορείας ή έξω από τη Βόνη και 2 χλμ πορείας.
θα ξεκινάμε την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00 από το γνωστό σημείο, στον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) και η επιστροφή μας θα γίνει με το λεωφορείο, από συμφωνημένο σημείο στη Βόνη στις 12:00 το βράδυ.
Αναλόγως του χρόνου προσέλευσης στη Βόνη, θα έχουμε τον αντίστοιχο ελεύθερο χρόνο, μέχρι τα μεσάνυχτα που θα επιστρέφουμε.
Η πεζοπορία μας (με τις επιλογές που ενσωματώνει) απευθύνεται σε όλους (από τους αρκετά μικρούς φίλους μας που θα απολαύσουν το εκεί πανηγύρι, έως τους πολύ μεγάλους φίλους που θα επιχειρήσουν το προσκύνημα).
Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου