Παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή του Ιωάννη Πατεράκη, - Ποιήματα από τη φυλακή… - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Ιουλίου 2022

Παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή του Ιωάννη Πατεράκη, - Ποιήματα από τη φυλακή…

Ποιήματα από τη φυλακή…


ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, στις 7:30 το απόγευμα, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΧΑΚΗ (Κ.Α.Μ.)
Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, ο Δήμος Χανίων και οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή του Ιωάννη Πατεράκη, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, στις 7:30 το απόγευμα.




Θα μιλήσουν για το βιβλίο:

Αντώνης Λιοδάκης, ψυχίατροςΝτένια Καραβασιλειάδου, φιλόλογος& ο ποιητής Ιωάννης ΠατεράκηςΘα Χαιρετίσουν:Γιάννης Γιαννακάκης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου ΧανίωνΧρήστος Τσαντής, υπεύθυνος Εκδόσεων ΡαδάμανθυςΔιαβάζουν ποιήματα οι ηθοποιοί:Χριστίνα Βεριβάκη & Φωτεινή ΚαπνισάκηΣυντονίζει η Άννα Μουσογιάννη, αρθρογράφος-πολιτισμολόγος  Μέσα από τη φυλακή ο Ιωάννης Πατεράκης ανοίγει ένα παράθυρο προς τον κόσμο.«Ονειρεύομαι πια τις νύχτεςτην πόλη και τα φώτα, τους ανθρώπους,με ανοιχτά παράθυρα και χρωματιστά Ναι».
Γεννήθηκα στον Πειραιά όπου και μεγάλωσα. Τέλειωσα τη Σχολή Μαγείρων και εργάστηκα ως μάγειρας σε καράβια. Στα 24 μου ξεμπαρκάρισα σε ένα λιμάνι της Νότιας Ισπανίας, όπου παντρεύτηκα και έζησα για 7-8 χρόνια, τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, τα πιο δημιουργικά. Έχω ένα παιδί και τώρα συνειδητοποιώ πως είναι ό,τι έχω στη ζωή μου, και είναι το μόνο για το οποίο είμαι περήφανος. Όλα τ’ άλλα στη ζωή μου τα έκανα μαντάρα. Ευελπιστώ ότι, αν ζήσω μερικά χρόνια ακόμα, να καταφέρω να διορθώσω μερικά από τα πολλά λάθη που έχω κάνει. 
Χρήστος Τσαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............