Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Τετάρτης 20 Ιουλίου στους χώρους του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Ιουλίου 2022

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Τετάρτης 20 Ιουλίου στους χώρους του Δήμου Ηρακλείου

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ της Κάρμεν Ρουγγέρη




Ώρα έναρξης: 21:00 || Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος: 12€ || Προπώληση: https://bit.ly/3yNvz6L

Ωραία που είναι λίγο – λίγο τα παιδιά να γνωρίζουν την μυθολογία μας μέσα από το θέατρο.

Με αυτή τη σκέψη, φέτος η παιδική σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με την πιο παραμυθένια ιστορία της Μυθολογίας μας.

Ένα παραμύθι που ξεκινάει από τον Δία μεταμορφωμένο σε χρυσή βροχή! Το αγκάλιασμα της χρυσής αυτής βροχής με τη Δανάη, την πεντάμορφη βασιλοπούλα απ’ το Άργος, θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό. Ένα θεϊκό μωρό, που μεγαλώνοντας θα γίνει ένας από τους πιο ξακουστούς ήρωες της ανθρωπότητας.

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του, ο Περσέας θα βρεθεί μαζί με τη μητέρα του σε ένα σεντούκι πεταμένο στη θάλασσα. Τα κύματα θα φέρουν το σεντούκι αυτό στη Σέριφο, το πανέμορφο νησί. Εκεί θα τους περισώσει ένας ψαράς ο Δίκτης, που θα τους φιλοξενήσει και θα γίνει αργότερα δάσκαλος, καλός, για το μικρό Περσέα.

Τα χρόνια θα περάσουν γρήγορα όπως τα παραμύθια. Ο Περσέας θα γίνει ολόκληρο παλικάρι και θα αναλάβει να πάει στις γοργόνες, να κόψει το κεφάλι της Μέδουσας. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, γεμάτος περιπέτειες, αγωνία και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τον έρωτα… Σίγουρα κανένας μύθος δεν είναι τόσο παραμυθένιος, όσο ο Περσέας και η Ανδρομέδα.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη

Σκηνικά-Κουστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή, Κίνηση-Χορογραφίες-Φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας, Μουσική-Ενορχήστρωση-VideoArt: Αντώνης

Δελαπόρτας, Στίχοι-Μουσικές Επιλογές: Ανδρέας Κουλουμπής, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Γεωργάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά): Χάρης Αγγέλου, Κατερίνα Γεωργάκη, Ηλέκτρα Θεολόγη, Έλενα Μιχαλάκη, Γιώργος Μπανταδάκης, Γιάννης Νικολάου, Νεκτάριος Φαρμάκης

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ»

Συναυλία: «Πήρα απτή νιότη χρώματα» Μυρτώ Σπυροπούλου- Γιώργος Ξυλούρης- Τερέζα Κρητικού Φιλική συμμετοχή: Ελένη Δήμου στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Μουσικός Ιούλιος» της Περιφέρειας Κρήτης.

Ώρα έναρξης: 21:30 || Είσοδος Ελεύθερη με δελτία εισόδου που διανέμονται από την Περιφέρεια Κρήτης

Υποστήριξη: Δήμος Ηρακλείου, ΔΗ.ΚΕ.Η.


ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΛΙSSES SUMMER TOUR

Ώρα έναρξης: 21:30 || Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος: 18€ || Προπώληση: https://bit.ly/3AYXMKi

Οι ΜΕΛΙSSES με περισσότερα από 1300 live στα 13 χρόνια παρουσίας τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.

Το αγαπημένο συγκρότημα θα πραγματοποιήσει πέντε μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

ΜΕΛΙSSES: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΛAIΤΣΑΣ Μουσικοί: ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΛΤΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ (πλήκτρα / ενορχηστρώσεις), ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ (drums), ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ (κρουστά, λύρα, σαξόφωνο), ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΕΑΣ (τρομπόνι), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ (τρομπέτα) Τεχνικοί: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ήχος), ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ (φώτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............