Ποιο χρώμα θα βάλουμε στη ζωή μας για να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι σύμφωνα με το μήνα γέννησής μας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

19 Ιουλίου 2022

Ποιο χρώμα θα βάλουμε στη ζωή μας για να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι σύμφωνα με το μήνα γέννησής μας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατανοήσουμε την προσωπικότητά μας – όχι πάντα αξιόπιστοι, αλλά διασκεδαστικοί. Ένας από αυτούς είναι το λεγόμενο χρωματοσκόπιο: ένα σύστημα που ανέπτυξε η αστρολόγος Michele Bernhardt.


Αφού συνδύασε τη θέση των άστρων με την αριθμολογία και τη θεωρία των χρωμάτων, η Bernhardt αντιστοίχισε ένα χρώμα με κάθε ημέρα του χρόνου, καταλήγοντας σε 366 διαφορετικές αποχρώσεις (και για τα δίσεκτα έτη!).

Για αρχή, πάντως, μπορούμε να αναζητήσουμε μια πιο γενική ταξινόμηση, η οποία συνδυάζει κάθε μήνα γενεθλίων με ένα διαφορετικό χρωματικό τόνο, που αν τον βάλουμε στη ζωή μας -από την γκαρνταρόμπα μας μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού μας- υπόσχεται να φέρει μεγαλύτερη ισορροπία.



Αν έχουμε γεννηθεί Ιανουάριο: Καραμέλα. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε να νιώσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα και να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και συνεπείς.

Αν έχουμε γεννηθεί Φεβρουάριο: Λιλά. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν νιώθουμε μπερδεμένοι συναισθηματικά, για παράδειγμα δυσκολευόμαστε να ξεκόψουμε από κάποιον.


Αν έχουμε γεννηθεί Μάρτιο: Το τιρκουάζ του νερού. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε έμπνευση ή κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση.

Αν έχουμε γεννηθεί Απρίλιο: Το κόκκινο της καυτερής πιπεριάς. Πότε έχουμε περισσότερο ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε να γεμίσουμε με ενέργεια ή να διώξουμε μακριά το φόβο.

Αν έχουμε γεννηθεί Μάιο: Το πράσινο του γρασιδιού. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε ισορροπία δυνάμεων και αναζωογόνηση.

Αν έχουμε γεννηθεί Ιούνιο: Το χρυσό. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν χρειαζόμαστε ένα «boost» στη μνήμη ή στις επικοινωνιακές δεξιότητές μας.

Αν έχουμε γεννηθεί Ιούλιο: Κοραλλί. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε αγάπη, φροντίδα και συναισθηματική θεραπεία, ιδιαίτερα σε εποχές αλλαγών και τραύματος.

Αν έχουμε γεννηθεί Αύγουστο: Φωτεινό πορτοκαλί. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν χρειαζόμαστε περισσότερη χαρά και δημιουργικότητα.

Αν έχουμε γεννηθεί Σεπτέμβριο: Το μπλε του υάκινθου. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας περισσότερη ηρεμία και οργάνωση.

Αν έχουμε γεννηθεί Οκτώβριο: Το γαλάζιο του ουρανού. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε γαλήνη και τη χρυσή τομή ανάμεσα στο δούναι και το λαβείν.

Αν έχουμε γεννηθεί Νοέμβριο: Μπορντό. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν αναζητάμε βοήθεια για να κάνουμε μια μετάβαση και να απομακρύνουμε τα συναισθηματικά εμπόδια ή για να ενισχύσουμε τη σεξουαλική επιθυμία μας.

Αν έχουμε γεννηθεί Δεκέμβριο: Βεραμάν. Πότε έχουμε περισσότερη ανάγκη από αυτό το χρώμα: Όταν ταξιδεύουμε και εξερευνούμε ή ονειρευόμαστε μια πνευματική περιπέτεια.

.marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............