Μενέλαος Μποκέας: Το Μαλεβίζι από σήμερα είναι πιο φτωχό. Δήλωση του Δημάρχου Μαλεβιζίου για την απώλεια της Χρύσας Βαθιανάκη - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Ιουλίου 2022

Μενέλαος Μποκέας: Το Μαλεβίζι από σήμερα είναι πιο φτωχό. Δήλωση του Δημάρχου Μαλεβιζίου για την απώλεια της Χρύσας Βαθιανάκη

 Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θάνατο της Διευθύντριας και Επιμελήτριας της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου Χρύσας Βαθιανάκη.«Είναι τόσα πολλά που είναι ανείπωτα… Είναι οι πιο δύσκολες στιγμές αυτές που αποχαιρετάς στενούς συνεργάτες και καλούς φίλους. Μια γυναίκα γεμάτη ζωή, ένας νέος άνθρωπος, η Χρύσα Βαθιανάκη, Διευθύντρια κι Επιμελήτρια της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.


 Η Χρύσα αφιέρωσε τη ζωή της στον πολιτισμό και στο Μαλεβίζι που τόσο αγαπούσε. Ακούραστη ως το τέλος, παθιασμένη δημιουργός, αφοσιωμένη στη δουλειά της και, πάνω απ´όλα, πάντα χαμογελαστή. Ευγενής, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία της, αλλά κυρίως με τη φιλία και την εμπιστοσύνη της. 

Το Μαλεβίζι από σήμερα είναι πιο φτωχό. Η οικογένεια του Δήμου Μαλεβιζίου πενθεί. Να είναι δυνατοί οι άνθρωποί σου για να αντέξουν τον πόνο της απώλειάς σου. Χρύσα μου, θα μας λείψεις πολύ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............