Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο - το κεντρικό σύνθημα στα νέα σποτ της Πυροσβεστικής - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

05 Ιουλίου 2022

Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο - το κεντρικό σύνθημα στα νέα σποτ της Πυροσβεστικής

«Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο» είναι το κεντρικό σύνθημα στα νέα ενημερωτικά spot (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό) της Πυροσβεστικής και του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.


Τα νέα ενημερωτικά spot γίνονται στο πλαίσιο καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.


Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μέσα από δυνατές εικόνες και λιτό αφηγηματικό λόγο, καταλαβαίνουμε πόσο εύκολο είναι, συνηθισμένες δραστηριότητες στην ύπαιθρο όπως το κάψιμο ξερόκλαδων ή ακόμη, μια καθημερινή συνήθεια στο εξοχικό μας όπως ένα barbecue με φίλους, να προκαλέσουν μια τεράστια καταστροφή.

Γιατί η φωτιά έχει δύναμη και δεν έχουμε το περιθώριο να την υποτιμούμε!


Γιατί η απροσεξία, η αμέλεια, μια στιγμή αστόχαστης ενέργειας αρκούν για να ξεκινήσει μια πυρκαγιά. Χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα και αυτό που δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί, συμβαίνει.

Όλα τα στατιστικά στοιχεία και οι εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνουν ότι 9 στις 10 πυρκαγιές ξεκινούν από ανθρώπινη παρέμβαση, από ανθρώπινο λάθος. Όσο, λοιπόν, πλησιάζουμε στην «καρδιά» της


Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο - το κεντρικό σύνθημα στα νέα σποτ της Πυροσβεστικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............