Σήμερα Πέμπτη ξεκινά το FINAL 4 του κυπέλλου της ΕΠΣΗ στο Μαλεβίζι - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Απριλίου 2022

Σήμερα Πέμπτη ξεκινά το FINAL 4 του κυπέλλου της ΕΠΣΗ στο Μαλεβίζι

Σήμερα Πέμπτη ξεκινά στο Μαλεβίζι, στο γήπεδο του Κρουσώνα, το FINAL 4 του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

«Στο Μαλεβίζι και στον Κρουσώνα χτυπά από αύριο η καρδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αποτελεί τιμή και κίνητρο η διοργάνωση του FINAL 4 για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ, στο γήπεδο του Κρουσώνα! Μία διοργάνωση που για πρώτη φορά διεξάγεται, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στόχος μας να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας, την Μαλεβιζιώτικη φιλοξενία και τον πολιτισμό μας. Νικητές θα είναι σίγουρα η ευγενής άμιλλα και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΕΠΣΗ για την εμπιστοσύνη της και την Περιφέρεια Κρήτης για την στήριξη της. Καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες!» ανέφερε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στις 15.00 και στις 19.00 στο γήπεδο του Κρουσώνα ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο στις 17.45.

Στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου η ΕΠΣΗ σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου έχουν προγραμματίσει εκδηλώσεις με τη συμμετοχή παιδιών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου από σωματεία του Μαλεβιζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............