Συναυλία αφιερωμένη στον Μικρασιατικό Ελληνισμό στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Απριλίου 2022

Συναυλία αφιερωμένη στον Μικρασιατικό Ελληνισμό στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

 Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, στις 21:00,

στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

Η πρώτη συναυλία - αφιέρωμα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που αφιερώνονται στον Μικρασιατικό Ελληνισμό, με αφορμή την συμπλήρωση εκατό ετών από την κορύφωση της Μικρασιατικής Καταστροφής.


Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών (ΦΟΑ) υπό τη διεύθυνση του Βύρωνα Φιδετζή θα ερμηνεύσει έργα των Γιάννη Κωνσταντινίδη, Μανώλη Καλομοίρη και Γιοχάνες Μπραμς. Στη μνήμη των Ελλήνων που ξεριζώθηκαν από τα παράλια της Μικράς Ασίας, θα ερμηνευθούν η Δωδεκανησιακή Σουίτα Αρ. 1 του Γιάννη Κωνσταντινίδη και οι Νησιώτικες Ζωγραφιές, επάνω σε Δωδεκανησιακά μοτίβα, για βιολί και ορχήστρα του Μανώλη Καλομοίρη, με σολίστ στο βιολί τον Αντώνη Σουσάμογλου. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα «έργο απίστευτης ομορφιάς», όπως το χαρακτήρισε ο Ντβόρζακ, τη Συμφωνία αρ.3 σε Φα Mείζονα, έργο 90 του Γιοχάνες Μπραμς. Πρόκειται για ένα κορυφαίο έργο, όπου ο χαρμόσυνος ύμνος στον έρωτα εναλλάσσεται με μια αίσθηση τραγικότητας, ένα έργο που, δικαιολογημένα, ενέπνευσε τον Ανατόλ Λίτβακ στην κλασική ταινία «Σας αρέσει ο Μπραμς;». 

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/3jucVcA


Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 15 και 10€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00, τηλ. 2813409247) ● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/3MduBpx

● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης

Κατά την είσοδο και την παραμονή του κοινού στον χώρο, εφαρμόζονται τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.

Δωρεάν στάθμευση για τους θεατές στο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ

Για τους θεατές των εκδηλώσεων, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

● Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN Airlines

● Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών: Minoan Lines

● Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας: Metaxa Hospitality Group | Karatarakis hotels & restaurants

● Επίσημος Χορηγός Οδικών Μεταφορών: Union Coach Services

● Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ

● Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ3 | ΕΡΤ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ | Όμιλος ΚΡΗΤΗ tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............