Με τα σήματα «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Δεκατιανό» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης πιστοποιήθηκαν σήμερα το εστιατόριο και η καφετέρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Απριλίου 2022

Με τα σήματα «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Δεκατιανό» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης πιστοποιήθηκαν σήμερα το εστιατόριο και η καφετέρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

 Με τα σήματα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικό Δεκατιανό» πιστοποιήθηκαν σήμερα το εστιατόριο και η καφετέρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου.


Στην σημερινή λιτή εκδήλωση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης-Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Νίκος Καρπαθιωτάκης αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα της προσπάθειας που θα αναδείξει περαιτέρω τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα, την Κρητική Κουζίνα και Διατροφή, στους χιλιάδες ξένους και Έλληνες επιβάτες.

Ειδικότερα ο Περιφερειακός Σύμβουλος-Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης αναφερόμενος στη σημαντικότητα της συνεργασίας με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για την προώθηση των Κρητικών προϊόντων ανέφερε, ότι,  «στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να τοποθετήσουμε τα άριστα τοπικά μας προϊόντα στους χώρους του ΚΤΕΛ (εστιατόριο και καφετέρια) από όπου καθημερινά εξυπηρετούνται, ειδικά την τουριστική περίοδο, χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επιβάτες. Ιδιαίτερα στους ξένους επισκέπτες μας από δω και στο εξής θα δίνουμε την ευκαιρία να γεύονται τα ποιοτικά μας προϊόντα, να γνωρίζουν την διατροφική τους αξία, να καθιερωθούν στην συνείδηση τους και να τα εντάξουν στην διατροφή τους. 

Είμαστε χαρούμενοι που το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου πιστοποίησε τους χώρους του με τα σήματα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, με τα σήματα «Κρητική Κουζίνα» στο εστιατόριο του, βάζοντας Κρητικές συνταγές, επίσης με το σήμα «Κρητικό Δεκατιανό» βάζοντας σάντουιτς με Κρητική Γραβιέρα, απάκι, αθόγαλο, σαλάτες, τις παραδοσιακές μας πίτες». Ο κ. Τζεδάκης ανέφερε τέλος ότι, στο μέλλον προγραμματίζεται επίσης και η λειτουργία του «Κρητικού Μπακάλικου» όπου θα διατίθενται τα άριστα τυποποιημένα προϊόντα των παραγωγών της Κρήτης.

Ο κ. Τζεδάκης ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για την άριστη συνεργασία.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Νίκος Καρπαθιωτάκης και το μέλος της διοίκησης Αντώνης Σαριδάκης ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη για την συνεργασία και την στήριξη. ΄

Όπως ανέφεραν, πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, «καθώς όλοι εμείς προωθούμε ενιαία τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα, την Κρητική Κουζίνα και την μοναδική μας διατροφή. Ο χώρος μας (εστιατόριο-καφετέρια) προσφέρονται για τους χιλιάδες επιβάτες μας, Έλληνες και ξένους,  να γευτούν τα θαυμάσια Κρητικά προϊόντα μας και τα τοπικά μας φαγητά αναδεικνύοντας έτσι την Κρητική κουζίνα».

Στην σημερινή εκδήλωση στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για την πιστοποίηση,  παρόν ήταν επίσης ο Μιχάλης Κώστας υπεύθυνος του εστιατορίου-καφέ, και το στέλεχος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Βενέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............