Διαδραστική Ανάγνωση Παραμυθιού Με Αφορμή Τον Εορτασμό Της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Απριλίου 2022

Διαδραστική Ανάγνωση Παραμυθιού Με Αφορμή Τον Εορτασμό Της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου

  Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805), η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Χερσονήσου με την υποστήριξη του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταμνιών διοργανώνει διαδραστική ανάγνωση του παραμυθιού: «Αρτεμούλα η μικρή νοικοκυρούλα» από τη συγγραφέα Καλλιόπη Παρλαμά-Φραγκιαδάκη.

thumbnail_afisa_%CE%91%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%20%CE%B7%20%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B7%20%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1

Συγκεκριμένα:

· Σάββατο 2 Απριλίου, ώρα: 18:00 μ.μ.

Πολιτιστικό Κέντρο Λιμάνι Χερσονήσου (Φιλικής Εταιρείας 11 - 2ος όροφος)

· Κυριακή 3 Απριλίου 2022, ώρα: 11:00 π.μ.

Παλιό Δημοτικό Σχολείο Σταμνιών

Η αφήγηση και η δραστηριότητα θα γίνει από την συγγραφέα του βιβλίου, Καλλιόπη Παρλαμά-Φραγκιαδάκη και τη φιλόλογο Μαρία Μανιωράκη.

«Μία μέρα η Αρτεμούλα, θέλοντας να ευχαριστήσει τη μανούλα της που θα ερχόταν από τη δουλειά, και ενώ ο μπαμπάς της κοιμόταν, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα! Τι να έφτιαξε, άραγε, η μικρή νοικοκυρούλα;

Ελάτε να μάθουμε τι έφτιαξε και να γίνουμε και εμείς Μικροί Μάγειρες!»

Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο τηλέφωνο 28973 40034 (ώρες 8.00’ – 15.00’.) Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της διάδοσης του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............