«Έτσι αλλάζει ο κόσμος»: Στις 2 και 3 Απριλίου εκδηλώσεις αφιερωμένες στο παιδικό βιβλίο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Απριλίου 2022

«Έτσι αλλάζει ο κόσμος»: Στις 2 και 3 Απριλίου εκδηλώσεις αφιερωμένες στο παιδικό βιβλίο

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου, ημέρα γέννησης του μεγάλου Δανού παραμυθά, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν ένα διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στο παιδικό βιβλίο.


Οι συγγραφείς Μαρίζα Ντεκάστρο, Στέργια Κάββαλου, Αλεξάνδρα Μητσιάλη και Ηλίας Κολοβός, η θεατρολόγος Άννα Κοντολέων, η ηθοποιός Μαρίνα Πανηγυράκη αλλά και φορείς, όπως οι Παιδικές Βιβλιοθήκες της πόλης και το Δίκτυο Συνεργατικών Σχολείων Χανίων συμμετέχουν σε ένα ευρύ πρόγραμμα εκδηλώσεων, για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Με αφηγήσεις, δράσεις και παιχνίδια, οι εκδηλώσεις θα απλωθούν σε όλη την πόλη ενώνοντας τις φωνές μικρών και μεγάλων για την ειρήνη, την αγάπη, την αποδοχή και τη γνώση· γιατί όταν ένα παιδί ανοίγει την πρώτη σελίδα, μια λέξη, ένα χρώμα, μια νότα, μπορεί και να αλλάξει τον κόσμο.

•          Όλες οι δράσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ χρειάζεται κράτηση θέσης από την ιστοσελίδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ (chania-culture.gr).

•          Για την είσοδο του κοινού στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............