Παρουσίαση 7ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου « Αthena International Olive Oil Competition 2022» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Απριλίου 2022

Παρουσίαση 7ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου « Αthena International Olive Oil Competition 2022»

 Παρουσία του Γεν. Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, του Γεν. Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, του Δημάρχου Σητείας κ. Γιώργου Ζερβάκη, και εκπροσώπων της εταιρείας Vinetum, έγινε στις 31 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, η παρουσίαση του 7ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου « Αthena International Olive Oil Competition 2022» που θα φιλοξενηθεί φέτος στη Σητεία από 7 έως 9 Απριλίου.


Στην παρουσίαση, όπου παραβρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων από ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι του αγροτοδιατρο-φικού τομέα, ο Δήμαρχος Σητείας αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του Σητειακού ελαιώνα και ελαιολάδου, ενώ η εταιρεία Vinetum εξέθεσε τους όρους και τη διαδικασία διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων, υπό την αιγίδα των οποίων τελεί ο διαγωνισμός, παρουσίασαν τις δράσεις και τις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν από τα Υπουργεία με στόχο την ανάδειξη του προϊόντος και τη στήριξη του πρωτογενή τομέα.

Το ραντεβού δόθηκε στη Σητεία στις 6 Απριλίου για την έναρξη του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............