Πλούσιες είναι οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν αυτή την περίοδο οι συγγραφείς και ποιητές που συνεργάζονται με τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

02 Απριλίου 2022

Πλούσιες είναι οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν αυτή την περίοδο οι συγγραφείς και ποιητές που συνεργάζονται με τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς.


Πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Βεριβάκη συντόνισε Δημιουργικά Εργαστήρια για παιδιά, που οργάνωσε ο Σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας».



Ο Χρήστος Τσαντής συντόνισε Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας στο Γυμνάσιο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Καταστήματος Κράτησης Αγιάς. Μια συνάντηση με ανθρώπους από την Ελλάδα, το Ιράν, την Αλβανία, το Κουρδιστάν, τη Συρία, τη Σερβία, το Πακιστάν, την Αίγυπτο, την Ουκρανία. Συνάντηση που εξελίχθηκε σε μία αντιπολεμική δράση, καθώς όλοι είχαν να διηγηθούν μια ιστορία από τη περίοδο που στις χώρες τους έπεφταν οι βόμβες.  «Σαλπάρουμε την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 9.00 π.μ, για το ταξίδι προς τον πλανήτη του βιβλίου με άξιους καραβοκύρηδες (λογοτέχνες, συγγραφείς, εικονογράφους και εκδότες),που θα μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη για το βιβλίο στους μαθητές και στο προσωπικό του», αναφέρει χαρακτηριστικά στην πρόσκληση το 11ο Δ.Σ. και το  27ο Νηπιαγωγείο Χανίων. Ανάμεσα σε πολλούς συγγραφείς που θα πάρουν μέρος στη δράση, θα βρίσκονται και οι συνεργάτες των Εκδόσεων Ραδάμανθυς: Χρήστος Τσαντής, Δήμητρα Μαραγκουδάκη, Κατερίνα Φραγκάκη και Κυριάκος Στρατουδάκης.Η Δήμητρα Πενταράκη θα πάρει μέρος σε δύο δράσεις τις επόμενες ημέρες: στις 3 Απριλίου και ώρες 12-1 το μεσημέρι, παρουσιάζει το βιβλίο της «Ένας Δράκος Διαφορετικός«, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης αφιερωμένης στην Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου που διοργανώνει το καφέ Κήπος, στο Δημοτικό Κήπο Χανίων. Η συγγραφέας θα βρεθεί την επόμενη ημέρα με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Νηπιαγωγείου Σούδας, ενώ για τις 10 Απριλίου είναι προγραμματισμένη και η παρουσίαση του παραμυθιού της στον Πλατανιά.
Στις 11 Απριλίου πολλοί συγγραφείς και ποιητές – συνεργάτες των Εκδόσεων Ραδάμανθυς – προετοιμάζουν μία έκπληξη στον πολυχώρο των Εκδόσεων (Ξέπαπα 7) στα Χανιά, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. 
Χρήστος Τσαντής, συγγραφέας-υπεύθυνος Εκδόσεων Ραδάμανθυς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............