Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις σχολές χορού για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Φεβρουαρίου 2022

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις σχολές χορού για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις

 Κλήρωση, προκειμένου να οριστούν οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των καθιερωμένων ετήσιων παραστάσεων των σχολών χορού, θα διενεργηθεί, ώστε να τους παραχωρηθεί ο χώρος του Κηποθεάτρου «Ν. Καζαντζάκης», και να ορισθούν οι ημερομηνίες πραγματοποίησής τους.

Το οριζόμενο διάστημα είναι από 10/6 έως 30/6. Αναλόγως με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί , θα είναι και ο χρόνος παραχώρησης.


Όσοι από τους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση, μπορούν να προσέρχονται στο πρωτόκολλο του Δ. Ηρακλείου ( στο ισόγειο της Λότζια) , από την Δευτέρα 7/2 έως και την Παρασκευή 11/2. Επίσης, μπορούν να επιβεβαιώσουν παλαιότερή τους, αίτηση, με αποστολή στο email που αναφέρεται παρακάτω.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 14/2 και ώρα 13.00 στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος»,(αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) ,1ος όροφος της Λότζια.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού -Ν. Γενιάς - Εθελοντισμού-ΚΕΣΑΝ στα τηλέφωνα : 2813409232, 2813409264 ή με αποστολή email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: politistika@heraklion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............