Μία ταινία και μια συναυλία τζαζ το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο ΠΣΚΗ στο «Jazz in Progress - Heraklion Jazz Festival 2022» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

07 Φεβρουαρίου 2022

Μία ταινία και μια συναυλία τζαζ το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο ΠΣΚΗ στο «Jazz in Progress - Heraklion Jazz Festival 2022»

 Με την προβολή της ταινίας «In Situ» των Άκη Κερσανίδη και Χρύσας Τσελεπή και τη συναυλία με τίτλο «Ανοικτές Διαδρομές» του Σάκη Παπαδημητρίου και της Γεωργία Συλλαίου ξεκινά το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το «Jazz in Progress-Heraklion Jazz Festival 2022».


Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά διοργάνωση ενός θεσμού που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και παραμένει ζωντανός και δυναμικός, έτοιμος να προσφέρει στο μουσικόφιλο κοινό, σπουδαίες και σπάνιες στιγμές καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

Αίθουσα Πειραματικής Σκηνής , ώρα 18:30

Προβολή ταινίας «In Situ» των Άκη Κερσανίδη και Χρύσας Τσελεπή

Ένα ταξίδι στον κόσμο της τζαζ και της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής με γυρίσματα σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία, όπου περισσότεροι από 20 μουσικοί παρελαύνουν και μιλούν για την ζωή και την τέχνη τους. Μετά το τέλος της προβολής της ταινίας θα ακολουθήσει πάνελ και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με τους δημιουργούς της ταινίας.

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χρύσα Τζελέπη, Άκης Κερσανίδης Συζήτηση με θέμα την ταινία | 20:00-20:45 Συμμετέχοντες: Χρύσα Τζελέπη: σκηνοθέτις Άκης Κερσανίδης: σκηνοθέτης Σάκης Παπαδημητρίου: μουσικός Γιώργος Χαρωνίτης: δημοσιογράφος Μάνθος Γιουρτζόγλου: παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός

Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρίας Καλοκαιρινού», ώρα 21:00

Συναυλία Σάκη Παπαδημητρίου – Γεωργία Συλλαίου «Ανοικτές Διαδρομές»

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με τον πιανίστα, συγγραφέα, ραδιοφωνικό παραγωγό και πρωτοπόρο της τζαζ στην Ελλάδα, Σάκη Παπαδημητρίου. Ο Σάκης Παπαδημητρίου έχει στο ενεργητικό του 20 προσωπικά άλμπουμ, 25 βιβλία και αποτελεί αναμφίβολα μια επαναστατική και ταυτόχρονα κορυφαία μορφή της τζαζ στην Ελλάδα. Στο Φεστιβάλ θα εμφανιστεί στο ΠΣΚΗ μαζί με την επί 25ετια συνεργάτιδα και συνοδοιπόρο του Γεωργία Συλλαίου, σε μια και μοναδική εμφάνιση για το κοινό του Ηρακλείου!

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 15, 12 και 10€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00 - τηλ. 2813409247) ● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/32RGujH

● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης,

σύμφωνα με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, για την είσοδο σε κάθε κλειστή αίθουσα, οι θεατές οφείλουν να πληρούν τις προϋποθέσεις και να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού (να έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης κατά την είσοδο, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Το ΠΣΚΗ επιπρόσθετα θα τηρήσει, για μεγαλύτερη ασφάλεια του κοινού στις κλειστές του αίθουσες, αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

Δωρεάν στάθμευση για τους θεατές στο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ

Γίνεται τέλος γνωστό, ότι για τους θεατές των εκδηλώσεων του ΠΣΚΗ, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

· Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN Airlines

· Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών: Minoan Lines

· Επίσημοι Χορηγοί Φιλοξενίας: Metaxa Hospitality Group | Karatarakis hotels & restaurants

· Επίσημος Χορηγός Οδικών Μεταφορών: Union Coach Services

· Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης: ΙΕΚ ΑΚΜΗ

· Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ3 | ΕΡΤ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ | COSMOTE tv|ΟΜΙΛΟΣ CRETA |Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ|BEST RADIO 94,7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............