Υπηρεσίες street work για αστέγους - Ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Ιανουαρίου 2022

Υπηρεσίες street work για αστέγους - Ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου

 Συνεχίζεται η προσφορά υπηρεσιών street work από τον Δήμο Ηρακλείου σε άτομα που διαβιούν σε ακατάλληλες συνθήκες και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου.


Συγκεκριμένα, την Τρίτη 11 Ιανουαρίου το προσωπικό της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών διένειμε υπνόσακους, κουβέρτες, αδιάβροχα μπουφάν, θερμός ,σακίδια, σκούφους, γάντια ισοθερμικά, κασκόλ, ισοθερμικές κάλτσες και ισοθερμικά φανελάκια, καθώς και είδη προστασίας από την πανδημία αλλά και κρύα γεύματα.

Οι υπηρεσίες street work στοχεύουν στην παροχή των απαραίτητων προμηθειών σε αυτούς τους ανθρώπους ώστε να προφυλαχθούν από το κρύο των ημερών.

Παράλληλα, ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται τις επόμενες μέρες, το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα παραμείνει ανοιχτό από την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022.

Ανοιχτή θα είναι τις ίδιες μέρες και η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο, από τις οκτώ το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ, για όσους θέλουν να προστατευτούν από την προβλεπόμενη κακοκαιρία.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης, ωστόσο, κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου. Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............