Ξεκινάει η Λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης " ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ" - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

12 Ιανουαρίου 2022

Ξεκινάει η Λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης " ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ"

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» ότι η Βιβλιοθήκη θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.


Η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή προσωρινά μόνο για δανεισμό βιβλίων κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή 12.00 έως 15.00 στο χώρο του Πολύκεντρου Σητείας.

 Η βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει λαμβάνοντας υπόψη και τα απαραίτητα ειδικά μέτρα ασφαλείας που επιβάλλει η πανδημία COVID-19

  - Οι επισκέπτες οφείλουν να φορούν μάσκα τύπου FFP2/KN95 ή διπλή χειρουργική μάσκα.

   - Η είσοδος γίνεται μόνο με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή με την επίδειξη αρνητικού rapid test, μοριακού PCR.

    Η διαδικασία δανεισμού άλλαξε και δικαίωμα να δανειστούν βιβλία θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα στον ΔΟΚΑΣ και θα έχει εκδοθεί η σχετική κάρτα μέλους. Όσοι ενδιαφέρονται να εκδώσουν την εν λόγω κάρτα, θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία του ΔΟΚΑΣ μία πρόσφατη φωτογραφία (μεγέθους ταυτότητας), φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας και να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση. Στη συνέχεια, ο Οργανισμός θα φροντίσει για την έκδοση της κάρτας μέλους και για την παράδοσή της στον αιτούντα.

    Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να ενημερωθούν για τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της Βιβλιοθήκης πριν προχωρήσουν στην έκδοση της κάρτας μέλους και να συμφωνήσουν στην τήρησή του.

    Επίσης, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους χρήστες της Βιβλιοθήκης να επιστρέψουν τα βιβλία που έχουν δανειστεί και δεν τα έχουν επιστρέψει, ειδάλλως δε θα μπορέσουν να εγγραφούν και κατ’ επέκταση να δανειστούν εκ νέου βιβλία για όσο διάστημα συνεχίζουν να τα παρακρατούν.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Post Top Ad

    .............