Έφυγε απο την ζωή η Φώφη Γεννηματά - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Οκτωβρίου 2021

Έφυγε απο την ζωή η Φώφη Γεννηματά

 Η Φώφη Γεννηματά έδωσε με γενναιότητα για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο, η υγεία της όμως επιδεινώθηκε ραγδαία και ταχύτατα, τις τελευταίες ώρες.


Εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 12 Οκτωβρίου με υποτροπή της βασικής νόσου.


Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου καθώς παρουσίασε υποτροπή η βασική της νόσος. Η είδηση πως η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο της χώρας προς το πρόσωπο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία έδωσε ξανά τη μάχη με τον καρκίνο.


Η Φώφη Γεννηματά μπήκε στον στίβο της πολιτικής φέροντας στις πλάτες της ένα πολύ βαρύ όνομα, εκείνο του Γεωργίου Γεννηματά, ο οποίος υπήρξε ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του '80. Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο τον Απρίλιο του 1995, επτά μόλις μήνες μετά τον θάνατο της συζύγου του και μητέρας της νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κάκιας Βέργου.


«Παλεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Με επτά μήνες διαφορά έφυγαν οι γονείς μου από τη ζωή. Πρώτα η μητέρα μου και μετά ο πατέρας μου. Μόνο αυτό μπορούσε να συμβεί με αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν μαζί από δεκατριών χρόνων» έλεγε πριν από ενάμιση χρόνο η Φώφη Γεννηματά.


Ο διευθυντής του γραφείου της Μανώλης Οθωνας επικοινώνησε με όλους τους υποψήφιους για την ηγεσια του ΚΙΝΑΛ και τους ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα. Ολοι δηλώνουν σοκαρισμένοι από τη ραγδαία εξέλιξη και αρνούνται να μπουν σε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση αναμένοντας με αγωνία τις επόμενες ώρες.

Έχει ήδη ενημερωθεί ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διακοπή των εργασιών κοινοβουλευτικού ελέγχου.



Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............