Ξεκινάει την λειτουργία του το ελαιουργείο της Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε. στη Μονή Τοπλού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

25 Οκτωβρίου 2021

Ξεκινάει την λειτουργία του το ελαιουργείο της Βιοκαλλιεργητές Σητείας Α.Ε. στη Μονή Τοπλού

 Με την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ελαιουργείο μας ξεκινάει τη λειτουργία του την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.


Τo εκθλιπτικό δικαίωμα διαμορφώνεται σε 9%, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η άλεση του καρπού γίνεται άμεσα, επειδή γίνεται ελαιοποίηση μόνο βιολογικής καλλιέργειας ελαιοκάρπου από όλο το Νομό, έχοντας αποκλείσει επιμολύνσεις με συμβατικό ελαιόλαδο, τόσο στο στάδιο της ελαιοποίησης όσο και της αποθήκευσης.

Αυτοί οι βασικοί παράγοντες εξασφάλισης υψηλής ποιότητας, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία τη δύσκολη ελαιοκομική χρονιά που διανύουμε, για την διασφάλιση του βέλτιστου αποτελέσματος και αμοιβής των κόπων μας.

Επιπροσθέτως, η “BioSitia S.A.” όπως κάθε χρόνο εγγυάται και εξασφαλίζει την απορρόφηση του ελαιολάδου των παραγωγών, με άμεση προκαταβολή έναντι της αξίας του ελαιολάδου και εκκαθάρισή του στις υψηλότερες τιμές της αγοράς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (Τμήμα Ποιότητας: κ. Μοναχογυιός Αλέξης, τηλ: 2843029631, email: oliveoil@biositia.gr).

Τις θερμότερες ευχές μας για καλή σοδειά!

BioSitia S.A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............