Την ανησυχία του για τον ( εμφύλιο πόλεμο ) εξέφρασε με μήνυμα του στα social media ο πρώην αντιδήμαρχος Σητείας Νίκος Κοζυράκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιανουαρίου 2021

Την ανησυχία του για τον ( εμφύλιο πόλεμο ) εξέφρασε με μήνυμα του στα social media ο πρώην αντιδήμαρχος Σητείας Νίκος Κοζυράκης

Την ανησυχία του εξέφρασε με μήνυμα του στο προσωπικό του προφίλ στα social media ο πρώην αντιδήμαρχος Σητείας Νίκος Κοζυράκης για το κλίμα των τελευταίων ημερών που επικρατεί στην περιοχή του Παλαικάστρου.


 Με έντονη ανησυχία αλλά και θυμό παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα σε πολίτες του δήμου μας.

Ελάχιστοι ανεγκέφαλοι συνδημότες μας με αφορμή την εμφάνιση αρκετών κρουσμάτων κορονοιου στην περιοχή του Παλαικάστρου τροποποίησαν την περιοχή και τους κατοίκους της με αποτέλεσμα μία παρομοίως σκεπτόμενη και λειτουργούσα ομάδα της περιοχής να γενικεύσει την αντιπαράθεση στρεφόμενοι εναντίον των εκτός της περιοχής αυτής δημοτών φτάνοντας στο σημείο να στοχοποιήσουν με προτροπή δυστυχώς θεσμικών, και δημοσιογράφου.

Επειδή όλοι από το Δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο Πολίτη του δήμου μας μιλούν για ατομική ευθύνη θα πρέπει να γίνει σαφές ότι ατομική ευθύνη έχουν όλοι οι πολίτες αιρετοί και μη και όχι μόνο εκείνοι που νόσησαν.

Επίσης είναι αντιληπτό ότι Πολλοί από εμάς δεν τηρήσαμε τα προβλεπόμενα μέτρα αλλά ήμασταν τυχεροί που δεν ήρθαμε σε επαφή με φορείς του ιού κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη με τους συνδημότες μας που νόσησαν.

Να αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις ευθύνες να αφήσουμε το εσείς και να πιάσουμε το εμείς λειτουργώντας με ψυχραιμία νηφαλιότητα και πνεύμα αλληλεγγύης.

Και βέβαια κανένας αιρετός η μη να μην δυναμιτίζει το κλίμα ομοψυχίας για πολιτική η ατομική εκμετάλλευση. Βέβαια εκτός από την ατομική υπάρχει και η πολιτική η κοινωνική και η ποινική ευθύνη του όμως δεν έχουν θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο κορονωιός μπορεί να προσβάλλει το σώμα μας και να αρρωστήσουμε Δεν μπορεί όμως να προσβάλλει το μυαλό μας και να νοσήσει ψυχή μας και η ανθρωπιά μας. Αλίμονο αν του δώσουμε αυτό το δικαίωμα!!!

Ας ευχηθούμε να επιστρέψουν υγιείς ολοι οι δοκιμαζόμενοι συμπολίτες μας και να περάσει ανώδυνα αυτή η δύσκολη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............