Η Επίσημη ανακοίνωση για το ιστιοφόρο σκάφος με επιβαίνοντες από την Τουρκία - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιανουαρίου 2021

Η Επίσημη ανακοίνωση για το ιστιοφόρο σκάφος με επιβαίνοντες από την Τουρκία

 Επίσημη ανακοίνωση για το ιστιοφόρο σκάφος με επιβαίνοντες από την Τουρκία, που το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στον κόλπο του Κουρεμένου Σητείας, εξέδωσε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.


Αναλυτικά το Λιμενικό αναφέρει τα εξής:

Στο λιμένα Σητείας οδηγήθηκε το Ι/Φ σκάφος ''ΜΑ'' σημαίας Τουρκίας, με επτά (07) αλλοδαπούς (4 άνδρες, 1 γυναίκα και 2 παιδιά) επιβαίνοντες, το οποίο εντοπίστηκε σε δυσχερή θέση από δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  στη θαλάσσια περιοχή 16 ν.μ. ανατολικά ν. Κρήτης.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σητείας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση  Ι/Φ σκάφους στην ανωτέρω περιοχή. Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία εντόπισαν το Ι/Φ σκάφος  και το συνόδευσαν αρχικά στον όρμο «ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΥ» Δήμου Σητείας όπου κατέπλευσε αυτοδύναμα και στη συνέχεια στο λιμάνι της Σητείας .
Από το Λιμεναρχείο Σητείας, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι πέντε (05) ενήλικες αλλοδαποί, διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............