Επίσκεψη Μάξιμου Σενετάκη στο Βενιζέλειο - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιανουαρίου 2021

Επίσκεψη Μάξιμου Σενετάκη στο Βενιζέλειο

 Το μεγαλύτερο στοίχημα του ελληνικού Κράτους και την μεγαλύτερη πρόκληση της κυβέρνησης”, χαρακτήρισε τη διαδικασία του μαζικού εμβολιασμού, ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης που επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

 


Σε συνέχεια της επίσκεψης του την προηγούμενη εβδομάδα στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να δει από κοντά πως εξελίσσεται η διαδικασία των εμβολιασμών, ο κ. Σενετάκης συναντήθηκε με τον Διοικητή Κωνσταντίνο Τερζάκη και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ελευθερία Κωστάκη. 



Στην συζήτηση παρευρέθηκε ο γιατρός Χάρης Λυδάκης διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας Βενιζελείου και η υποδιευθύντρια διοικητικού Μαρία Σμυρνάκη. Ανέλυσαν διεξοδικά την κατάσταση στην πτέρυγα covid και στη MEΘ του νοσοκομείου καθώς επίσης και τον προγραμματισμό για την συνέχιση των εμβολιασμών. Στην συνέχεια δήλωσε:


 

“Η κυβέρνηση θέτει σε συναγερμό όλο τον κρατικό μηχανισμό προκειμένου να φέρει σε πέρας και το ταχύτερο δυνατό ένα πρωτοφανές για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία έργο.

 

Μπορεί κανείς να διανοηθεί το μέγεθος αυτής της επιχείρησης; Μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι σημαίνει να πετύχουμε έως και δυο εκατομμύρια εμβολιασμούς μηνιαίως;

 

ΝΑΙ έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη, διότι αυτό πρέπει να γίνει για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν αυτό το κολοσσιαίο εγχείρημα που αφορά τους ίδιους…

 

ΝΑΙ είμαστε σε θέση να θέτουμε ψηλά τον πήχη, διότι την προηγούμενη χρονιά καταφέραμε όχι μόνο να σταθούμε όρθιοι, αλλά να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση σε όλον τον κόσμο. Με παρακαταθήκη τη δύσκολη περσινή εμπειρία, θα πετύχουμε και φέτος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............