Αρνητικά ήταν και τα 190 rapid tests που διενεργήθηκαν σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής στη Σητεία. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιανουαρίου 2021

Αρνητικά ήταν και τα 190 rapid tests που διενεργήθηκαν σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής στη Σητεία.

 Αρνητικά ήταν και τα 190 rapid tests που διενεργήθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής στη Σητεία. Επιπλέον, τεστ έγιναν σε βοηθητικό προσωπικό των σχολικών μονάδων, προσωπικό καθαριότητας και υπευθύνων κυλικείων. 


Να αναφέρουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί μεγάλη ανησυχία λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού ενώ η Τοπική Κοινότητα Παλαικάστρου βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown. 

Ενώ σήμερα Δευτέρα, οπότε και χτύπησε το πρώτο κουδούνι της νέας χρονιάς, τα σχολεία στη Σητεία ήταν μεν ανοιχτά και οι εκπαιδευτικοί στη θέση τους, ωστόσο γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε δημοτικά και νηπιαγωγεία της περιοχής της Σητείας κράτησαν τα παιδιά τους στο σπίτι.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............