Δίπλα στην τοπική κοινωνία με έμπρακτη βοήθεια ο Πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος Παλαικαστρου "ΙΤΑΝΟΣ". - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιανουαρίου 2021

Δίπλα στην τοπική κοινωνία με έμπρακτη βοήθεια ο Πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος Παλαικαστρου "ΙΤΑΝΟΣ".

 Πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος Παλαικαστρου "ΙΤΑΝΟΣ".

Συμβαλλοντας σε πρωτοβουλία και σε πλαίσιο αιτημάτων μεγάλης ομάδας της κοινότητας μας, συμφωνούμε και είμαστε θετικοί στο να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε ανάγκες που έχουν προκύψει , εν μέσω της πανδημίας που έκανε, δυστυχώς , αισθητή την παρουσία της και στην κοινότητα μας.



Τα αιτήματα είναι όλα βασισμένα στις ανάγκες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες και είναι πολύ σημαντικό να έχουν τη στήριξη όλου του χωριού. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται η φωνή μας.

Σε προηγούμενη διαπαραταξιακή συνεδρίαση του Δήμου Σητείας, ο Δήμος υιοθέτησε το σύνολο των αιτημάτων μας πλην δύο. Αφ’ ενός το αίτημα για την παραχώρηση καταλύματος με ευθύνη της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό να απομονωθούν τα κρούσματα εντός οικογενειών και να σταματήσει η εξάπλωση του ιού μέσα στα σπίτια.

Αφ’ ετερου το αίτημα ενίσχυσης των επαγγελματιών του Παλαικάστρου που δοκιμάζονται και εκείνοι αυτές τις ημέρες. Και τα δύο αυτά αιτήματα είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα βλέπουμε ενιαία με τα υπόλοιπα, καθώς αυτά είναι που συμβουλεύουν η επιστήμη και οι λοιμωξιολόγοι.

Επιπλέον δεν έχουμε καμία ενημέρωση για συνέχιση των rapid test στο χωριό μας όπως είναι αναγκαίο να γίνει, ενώ ταυτόχρονα, η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία. Υπάρχει πλήρης εγκατάλειψη από την πολιτεία και οι ημέρες περνάνε. Για αυτό, καλούμε τους συγχωριανούς μας να συνεχίσουν να υπογράφουν και να συμβάλλουν στην περαιτέρω μαζικοποίηση της πρωτοβουλίας στο Παλαίκαστρο, στη Ζάκρο, σε όλα τα χωριά.

Πρέπει να δυναμώσει η πίεσή μας και να εφαρμοστούν άμεσα όσα αυτονόητα ζητάμε. Με την υγεία και τη ζωή μας δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων,
εννοείται πως η συμμετοχή μας, οι αποφάσεις μας κι οι ενέργειες του συλλόγου μας, δε συνάδουν με πολιτικα, κομματικα, ή οποιουδήποτε άλλου ειδους, συμφέροντα.
Ευελπιστούμε σε ομαδική και καθολική συνεργασία, παρακολουθούμε τα γεγονότα κι ευχόμαστε καλή ανάρρωση στους νοσούντες, γρηγόρη επάνοδο στην κανονικότητα της καθημερινότητας μας και υγεία σε όλους.

Τηρούμε τα μέτρα προστατευοντας τον εαυτό μας και τους άλλους, έτσι ώστε, αυτή η δυσμενής κατάσταση, να γίνει γρήγορα μια παλιά ανάμνηση.
Με εκτίμηση το Δ. Σ του συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............