Μαλεβίζι: με ασφάλεια το πρώτο κουδούνι για το νέο έτος - Σε δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

11 Ιανουαρίου 2021

Μαλεβίζι: με ασφάλεια το πρώτο κουδούνι για το νέο έτος - Σε δημοτικά, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς

 Πανέτοιμα υποδέχθηκαν τα σχολεία του Μαλεβιζίου τους μικρούς μαθητές της πρωτοβάθμιας, αλλά και της προσχολικής εκπαίδευσης. Το πρώτο κουδούνι  χτύπησε με ασφάλεια και όλα κύλησαν ομαλά. 


Ο Δήμος Μαλεβιζίου είχε διευθετήσει τις προηγούμενες ημέρες όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί να υποδεχτούν τα παιδικά χαμόγελα, έπειτα από την περίοδο παύσης, λόγω των περιοριστικών μέτρων, που προηγήθηκε. 

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκαν εγκαίρως καθαρισμοί, προμήθειες υγειονομικού υλικού, καθώς και η τοποθέτηση του προσωπικού καθαριότητας, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας«Τα σχολεία μας υποδέχθηκαν με ασφάλεια τους μαθητές των δημοτικών και τα νήπια. Με ενδελεχή καθαριότητα, με το απαραίτητο προσωπικό καθαρισμού και με υγειονομικό υλικό σε κάθε αίθουσα. Προέχει η ευθύνη για την ασφάλεια των παιδιών μας. Καλή αρχή στο νέο έτος παιδιά»!

Το πρώτο κουδούνι για το νέο έτος χτύπησε με ασφάλεια σε δημοτικά και νηπιαγωγεία και για το σκοπό αυτό συνεχής ήταν η συνεργασία του Αντιδημάρχου Παιδείας Χαράλαμπου Κουτσογιάννη και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαου Σκουλούδη με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας του Δήμου. Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο προγραμματισμός του ΔΟΚΑΠΠΑΜ με την Πρόεδρο Μαρίνα Βογιατζή, την Αντιπρόεδρο Έφη Βολανάκη και τα στελέχη του οργανισμού να μεριμνούν για την ετοιμότητα των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............