Στην Υπηρεσία Ασύλου και την Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ο Χάρης Μαμουλάκης - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Νοεμβρίου 2022

Στην Υπηρεσία Ασύλου και την Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ο Χάρης Μαμουλάκης

 Τις εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Κρήτης και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών & Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 1/11 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.



Κατά την επίσκεψή του στο Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Κρήτης, ο Χάρης Μαμουλάκης συναντήθηκε με την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ελένη Βαζαίου και τα στελέχη της δομής, είδε από κοντά τις ακατάλληλες κτηριακές υποδομές που εγκυμονούν κινδύνους για εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Αμέσως μετά επισκέφτηκε τη Δ/νση Αλλοδαπών & Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, όπου συναντήθηκε με την Διευθύντρια της Υπηρεσίας Αμαλία Μυρωνάκη Παπαδάκη και υπηρεσιακά στελέχη, συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, για την γραφειοκρατία που καθυστερεί τις διαδικασίες, αλλά και για το φλέγον θέμα των εργατών γης.

Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις ο Χάρης Μαμουλάκης δήλωσε: «Δυο κομβικές, όσο και ευαίσθητες υπηρεσίες που εμπλέκονται στο μείζον ζήτημα της υποδοχής ανθρώπων που έχουν περάσει τα πάνδεινα, βρίσκονται αντιμέτωπες με σημαντικά προβλήματα που δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο τους. Τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου είναι οι παντελώς ακατάλληλες κτηριακές υποδομές, κοινό πρόβλημα και στις δυο υπηρεσίες η υποστελέχωση και η γραφειοκρατία. Από την πλευρά τους, όλα τα στελέχη των Υπηρεσιών πασχίζουν και καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες, οφείλουμε όμως όλοι να συμβάλλουμε, έτσι ώστε να δοθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις που θα κάνουν το έργο τους ακόμη πιο αποτελεσματικό.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............