Παρουσιαστηκε το βιβλιο της Άννας Μανουκάκη – Μεταξάκη με τίτλο "Ιστορικές μαρτυρίες από τον νομό Ηρακλείου (19ος - 20ός αι.)" - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Νοεμβρίου 2022

Παρουσιαστηκε το βιβλιο της Άννας Μανουκάκη – Μεταξάκη με τίτλο "Ιστορικές μαρτυρίες από τον νομό Ηρακλείου (19ος - 20ός αι.)"

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου η παρουσίαση του βιβλίου της κας Άννας Μανουκάκη – Μεταξάκη με τίτλο "Ιστορικές μαρτυρίες από τον νομό Ηρακλείου (19ος - 20ός αι.)".



Στην παρουσίαση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης αλλά και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον τους: Ευάγγελο Τζούκα (διδάσκων ΕΑΠ), Λίζα Σκλάβου (Φιλόλογος), Μαρία Φραγκιαδάκη (Φιλόλογος).


Παράλληλα με τις ομιλίες η Μάτα Καραγιάννη & ο Παναγιώτης Κόνιαλης είπαν τραγούδια από τις χαμένες πατρίδες, και όχι μόνο, συνοδευόμενοι από τις μουσικές του κου Νίκου Σακαβέλη και του Νίκου Ξυδιανάκη.

Η διοργάνωση της παρουσίασης ήταν από τον Πολιτιστικό σύλλογο Αρκαλοχωρίου σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, τον ΔΟΠΑΠ Μινώα Πεδιάδας και την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου & Βιάννου.
Η έκδοση του βιβλίου έγινε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............