Πράταση και επέκταση του δωρεάν προγράμματος “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, για τα επόμενα 2 χρόνια. - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

01 Νοεμβρίου 2022

Πράταση και επέκταση του δωρεάν προγράμματος “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, για τα επόμενα 2 χρόνια.

 Η ΑΜΚΕ Ψυχοκοινωνικής Στήριξης “Η ΑΡΩΓΗ” μέσω της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ν. Λασιθίου, ενημερώνει για την παράταση και επέκταση του δωρεάν προγράμματος “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”, για τα επόμενα 2 χρόνια. 



Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από 2 Ψυχολόγους σε συνεργασία με το προσωπικό της Κινητή Μονάδας και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της Κρήτης. Οι υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης γίνονται τηλεφωνικά και μέσω διαδικτυακών εφαρμογών επικοινωνίας (Skype,Whats app, Messeger, Viber, Zoom) και δια ζώσης τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερομένων. 


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες και εφήβους: · του γενικού πληθυσμού της Κρήτης που αισθάνονται στρες, άγχος, κόπωση, burn out, φόβο, μοναξιά. · σε άτομα που βιώνουν θλίψη, δυσκολία στον ύπνο, κρίσεις πανικού, καθώς και δυσκολία στις εργασιακές και διαπροσωπικές τους σχέσεις · σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα και χρόνιες παθήσεις (όπως διαβητικοί, καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, ψυχιατρικοι ασθενείς, κ.α) και στις οικογένειες αυτών ή τους φροντιστές τους, · σε εργαζόμενους της πρώτης γραμμής και προσωπικό Νοσοκομείων, από όλους του Δήμους της Κρήτης (υγειονομικό προσωπικό, ΒΣΣ, ΕΚΑΒ, οδηγοί ΜΜΜ, σώματα ασφαλείας κτλ), · σε ασθενείς με COVID-19 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ LONG COVIT ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ · ανέργους με ανάγκη στήριξης 


Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν: 


1. να επικοινωνούν στο 2841025905 Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00πμ – 19:00μμ, 


2. να στείλουν μήνυμα στο arogicovid@gmail.com, 


3. να συμπληρώνουν φόρμα ενδιαφέροντος στην σελίδα www.arwgi.gr με το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος. 


 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΜΜ. ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............