Μία εβδομάδα δώρο διακοπές στην Κρήτη για τους Γερμανούς τουρίστες που έπεσαν θύματα «νταήδων» - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Αυγούστου 2022

Μία εβδομάδα δώρο διακοπές στην Κρήτη για τους Γερμανούς τουρίστες που έπεσαν θύματα «νταήδων»

 Μετά την περιπέτεια των Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης τούς κάνει δώρο... διακοπές.Συγκεκριμένα, να γνωρίσουν την πραγματική πλευρά της Κρήτης, καθώς είχαν την ατυχία να «πέσουν» στις εξαιρέσεις, καλεί ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης την οικογένεια των Γερμανών που έπεσαν θύματα νταήδων στον Μυλοπόταμο, ζώντας σκηνές τρόμου.


Ο Σύνδεσμος καταδικάζει την απαράδεκτη επίθεση, τονίζοντας ότι «συμπεριφορές τέτοιου είδους δεν συνάδουν με την Κρητική Φιλοξενία και πλήττουν το τουριστικό μας προϊόν».


Επικοινωνία Κικίλια με την οικογένεια των Γερμανών τουριστών που δέχθηκαν επίθεση στην Κρήτη

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μ. Βλατάκης επικοινώνησε με την οικογένεια και, αφού εξέφρασε την ειλικρινή συγγνώμη εκ μέρους του Τουρισμού της Κρήτης και των Κρητικών, προσκάλεσε όλη την οικογένεια να επισκεφθούν σε μελλοντική ημερομηνία της αρεσκείας τους, για μία εβδομάδα την Κρήτη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Σύνδεσμο.


Η οικογένεια αποδέχθηκε την πρόσκληση με ιδιαίτερη χαρά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της γι' αυτήν τη γενναιόδωρη προσφορά.


«Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην ξανασυμβούν παρόμοια γεγονότα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης.

iefimerida.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............