«Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2022»: - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

23 Αυγούστου 2022

«Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2022»:

 Σειρά εργαστηρίων / workshops διοργανώνεται από την Κυριακή 28 έως και την Τρίτη 30/8/2022 στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών και παράλληλων δράσεων του «Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2022», που έρχεται στις αρχές του Σεπτέμβρη στα Χανιά, με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.Ειδικότερα, το πρόγραμμα των εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

28/8, 19.00, Θέατρο «Μ. Θεοδωράκης»: «Τα κόμικς συναντούν τον Μίκη». Εργαστήρι σκίτσου για όλες τις ηλικίες, σε συνεργασία με το Chaniartoon International Comic and Animation Festival.

29/8, 19.00, Θέατρο «Μ. Θεοδωράκης»: «Μία παρέα για τον Μίκη». Δημιουργικά εργαστήρια για την καλλιέργεια της παιδείας μέσα από τις εικαστικές τέχνες, για μικρά και μεγάλα παιδιά (ηλικίες 6 – 18 ετών, ενήλικες).

30/8, 19.00, Θέατρο «Μ. Θεοδωράκης»: «Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συναντά τον Μίκη Θεοδωράκη». Κινηματογραφικό Εργαστήρι, για όλες τις ηλικίες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: press@chania.gr . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Επικοινωνίας & Δ.Σ. του Δήμου Χανίων, στο τηλ. 2821341633 (εργάσιμες ημέρες & ώρες).  

 

Διοργάνωση:  Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Δήμος Χανίων

ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ

Παγκρήτιος Σύλλογος «Φίλοι Μίκη Θεοδωράκη»

Οργάνωση Παραγωγής: Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............