Πανσέληνος Ιουλίου στο Καλό Χωριό με τη Δημοτική Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουλίου 2022

Πανσέληνος Ιουλίου στο Καλό Χωριό με τη Δημοτική Χορωδία Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ υπό το φως της Πανσελήνου του Ιουλίου στοΜύλο, στο Καλό Χωριό, η  συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στο Δήμο Χερσονήσου 2022».



Η Χορωδία ταξίδεψε μουσικά σε άλλες εποχέςμε τα τραγούδια τηςτον κόσμο που παρευρέθηκε, ερμηνεύοντας έργα αγαπημένων Ελλήνων συνθετών, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αντωνακάκη και με τη συνοδεία του Σταύρου Νταούτη στο πιάνο.

 

Αμέσωςμετά, ομάδα νέων μουσικών από το Καλό Χωριό έδωσαν μια διαφορετική νότα στημουσική φεγγαροβραδιά, με παραδοσιακή μουσική.



«Ήταν μια υπέροχη βραδιά, μια εκδήλωση διαφορετική,που ενέπνευσε τη συμμετοχή του κόσμου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους και θα προσπαθήσουμε να γίνει θεσμός στην ενδοχώρα του Δήμου μας. Συγχαρητήριαστον μαέστρο Νίκο Αντωνακάκη καθώς και στα μέλη της χορωδίας, συνεχίζουμε τις συναυλίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............