Συνάντηση αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουλίου 2022

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας

 Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συναντήθηκε την Τετάρτη 13/7 με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας, με θέμα της συνάντησης το υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης με τίτλο «Εξυγίανση Ναυπηγείων Ελευσίνας».


Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν αναλυτικά για τις θέσεις τους σχετικά με το σχέδιο εξυγίανσης και τα αιτήματά τους. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διατύπωσαν τη θέση ότι η στάση του κόμματος στο προωθούμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από:

Α) την εξασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος

Β) την κατοχύρωση όλων των θέσεων εργασίας, των εργασιακών σχέσεων και ιδιαιτέρως τη συλλογική σύμβαση εργασίας, την καταβολή των δεδουλευμένων κι αποζημιώσεων στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους της επιχείρησης.

Γ) τη βιωσιμότητα του σχεδίου εξυγίανσης της επιχείρησης, προκειμένου αυτή να συμβάλλει στην ενίσχυση της ναυπηγικής βιομηχανίας, αλλά και της άμυνας της πατρίδας μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αλέκος Φλαμπουράρης, συντονιστής ΕΠΕΚΕ, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τομεάρχης Εργασίας, ο Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης, ο Θοδωρής Δρίτσας, τομεάρχης Άμυνας, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, τομεάρχης Ναυτιλίας, ο Γιώργος Τσίπρας, αναπλ. τομεάρχης Άμυνας, ο Χάρης Μαμουλάκης, αναπλ. τομεάρχης Ανάπτυξης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρ. Υπουργός Άμυνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............