Η Παραλία Κόρακας Με Τα Γαλαζοπράσινα Νερά Στο Ροδάκιν - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

08 Ιουνίου 2022

Η Παραλία Κόρακας Με Τα Γαλαζοπράσινα Νερά Στο Ροδάκιν

 31-4-2011-RODAKINO+(10)


Το χωρίο Ροδάκινο βρίσκεται περίπου 47 χλμ νοτιοδυτικά από το Ρέθυμνο. Είναι χτισμένο στην έξοδο ενός φαραγγιού και δυτικά του βρίσκεται το Φραγκοκάστελλο και ανατολικά ο Πλακίας.

31-4-2011-RODAKINO+(17)


 Χωρίζεται σε Πάνω και Κάτω Ροδάκινο. Αν βρεθείτε στο Ροδάκινο ακολουθήστε το δρόμο προς Κόρακα και κατευθυνθείτε προς τις πανέμορφες παραλίες του! 


Η πρώτη βρίσκεται στην έξοδο του ποταμού που υπήρχε στο φαράγγι και θα την συναντήσετε μπροστά σας κατηφορίζοντας με το αμάξι. Παρκάρετε εκεί το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας και αφεθείτε στην ομορφιά και τη δροσιά της παραλίας.


31-4-2011-RODAKINO+(8)

31-4-2011-RODAKINO+(11)


 Τα νερά της είναι πΕντακάθαρα και γαλαζοπράσινα! Η ακτή έχει ψιλό χαλικάκι και στα ανατολικά της θα δείτε υπέροχες σπηλιές μέσα σε βράχους! 


31-4-2011-RODAKINO+(16)

31-4-2011-RODAKINO+(14)


Η παραλία αυτή είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Επίσης θα βρείτε ταβερνάκια και καφετέριες καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η δεύτερη παραλία βρίσκεται δυτικότερα. Μόλις κατεβείτε τον δρόμο για Κόρακα και δείτε μπροστά σας την πρώτη παραλία, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τον μοναδικό δρόμο που έχει ο οποίος καταλήγει λίγο παρακάτω στη δεύτερη παραλία. 


31-4-2011-RODAKINO+(6)


Πρόκειται για έναν πεντακάθαρο κόλπο με άμμο και χαλίκι. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά υπάρχουν λίγα ενοικιαζόμενα δωμάτια και μια τεβερνούλα με πολύ νόστιμο φαγητό και σφακιανή πίτα με μέλι για πρωινό! Αν θέλετε ηρεμία και ξεκούραση το Ροδάκινο είναι ιδανικός προορισμός για εσάς! Καθαρά νερά, καλό φαγητό, και φιλικοί ντόπιοι έτοιμοι να σας φιλοξενήσουν!


31-4-2011-RODAKINO+(5)




FOTO: JORGO STAY.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............