Ξεκινούν οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ" - Ολόκληρο το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Ιουνίου 2022

Ξεκινούν οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο "Βηθλεέμ" - Ολόκληρο το πρόγραμμα του φετινού καλοκαιριού

 Ξεκινούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Βηθλεέμ» του Δήμου Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) με την ταινία «Η πόλη και η πόλη» των Χρήστου Πασσαλή – Σύλλα Τζουμέρκα, η οποία περιγράφει την ιστορία της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης.


Το φετινό πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει σημαντικές δημιουργίες, ταινίες βραβευμένες με Όσκαρ, αφιερώματα σε μεγάλους σκηνοθέτες (Άλφρεντ Χίτσκοκ, Λουί Μαλ), σπουδαία έργα των Θεόδωρου Αγγελόπουλου, Αλέξη Δαμιανού, Λάκη Παπαστάθη, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί ειδικό πρόγραμμα για παιδιά («Vithleem Junior»).

Όπως ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος “Βηθλεέμ” συμπληρώνει εφέτος δεκαέξι χρόνια συνεχούς παρουσίας. Με την ποικιλία και την ποιότητα των έργων που προβάλλονται, αποτελεί σταθερό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της εβδόμης Τέχνης. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις ταινίες του νέου προγράμματος, σε βραδιές ουσιαστικής ψυχαγωγίας».

Πληροφορίες

Ώρες Έναρξης: Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος 21:30 | Σεπτέμβριος 21:00 Είσοδος: 3,5 ευρώ (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου) Έκδοση εισιτηρίων στην είσοδο του κινηματογράφου και ηλεκτρονικά εδώ: https://www.ticketservices.gr/event/therinos-kinimatografos-vithleem/ Δείτε εδώ το πρόγραμμα: https://www.cinema.dikeh.gr/movies Facebook: https://www.facebook.com/cinebethlehem Instagram: https://www.instagram.com/cine_bethlehem/ web site: https://www.cinema.dikeh.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............