15 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων - Kriti traveller

Kriti traveller

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟN KOΣΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

15 Ιουνίου 2022

15 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων

 Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στέλνει ένα επίκαιρο μήνυμα - ενημερωτικό σποτ ενός σχολικού project σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου (σχολικό έτος 2021-2022).Αρχικά πραγματοποιήθηκε μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής με το συγκεκριμένο θέμα, με τη συμμετοχή μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Ηρακλείου:

· Μαρκέλλα Γάστση

· Μαριλένα Καλαφάτη

· Κριστίνα Κολέσνικ

· Πηνελόπη Μπουρτζάνη

· Αναστασία Νταλίπι

· Ιλόνα Ντεντσένκο

· Γεωργία Παπαδάκη

· Ειρήνη Πετράκη

· Άννα Συγκελάκη

· Ελένη Φρουδαράκη

· Μελίτα Φτυλάκη

Στη συνέχεια η Κ.Ε.Δ.Χ. σε συνεργασία με την εθελόντρια ψυχολόγο κα Βαρβάρα Μπασάνου δημιούργησαν ενημερωτικό σποτ για την προβολή ενός μείζονος κοινωνικού προβλήματος, του φαινομένου της κακοποίησης και της αμέλειας των ηλικιωμένων.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και το προσωπικό των κοινωνικών της επιστημόνων είναι αποδέκτες καταγγελιών που αφορούν σε περιστατικά κακοποίησης/κακομεταχείρισης ηλικιωμένων, στο τηλέφωνο 2810332138 από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες: 8:00 - 3:00.

«Δεν εφησυχάζουμε…παραμένουμε δίπλα στους ηλικιωμένους μας, στους οποίους αξίζει μόνο σεβασμός και για τους οποίους οφείλουμε να διασφαλίσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και όχι μόνο...» τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επικοινωνήστε μαζί μας - krititraveller@gmail.com

Post Top Ad

.............